Spor Her branşta derbi var

Her branşta derbi var

Paylaş
Her branşta derbi var

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi destekleyen taraftarlar, bu hafta derbi mücadelelerine doyacak

Üç büyük kulübün futbol, basketbol ve voleybol branşlardaki takımları yarın ve hafta sonunda karşı karşıya gelecek. Özellikle Turkcell Süper Lig’de Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynayacağı karşılaşma merakla bekleniyor.

Şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın karşılaşmasında kazanan takım, hedefleri için büyük avantaj sağlayacak. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki karşılaşma, 18 Nisan Pazar günü saat 19.00’da oynanacak.

İLK HEYECAN VOLEYBOLDA YAŞANACAK

Ezeli rakipler arasındaki ilk derbi heyecanı ise yarın voleybolda olacak. Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde play-off çeyrek final serisinin ilk maçında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş Cola Turka Arena’daki karşılaşma yarın saat 18.30’da başlayacak.

HER GÜN DERBİ

Bu haftanın son üç günü sürekli derbi heyecanı yaşanacak. Yarın voleybolda yaşanacak heyecan, 17 Nisan Cumartesi günü ise basketbola taşınacak. Beko Basketbol Ligi’nde Galatasaray Cafe Crown ile Beşiktaş Cola Turka arasındaki derbi mücadelesi de nefesleri kesecek.

Ligde ilk dört içinde yer almaya çalışan Beşiktaş Cola Turka ile play-off’a katılma mücadelesi veren Galatasaray Cafe Crown arasındaki mücadele, 17 Nisan Cumartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda saat 12.45’te başlayacak.

Basketboldaki bir diğer derbi coşkusu ise Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi’nde Beşiktaş Cola Turka ile Fenerbahçe arasında yaşanacak. Ligde 21 haftadır yenilmeyen Fenerbahçe, 7. sıradaki Beşiktaş Cola Turka’ya normal sezonun son haftasında Beşiktaş Cola Turka Arena’da saat 16.30’da konuk olacak.

Voleybol ve basketboldaki bu heyecan, 18 Nisan Pazar günü ise Fenerbahçe-Beşiktaş futbol karşılaşmasıyla doruğa çıkacak.

Haberin Devamı