Kültür - Sanat Her cuma yeni sinema
Paylaş
Her cuma yeni sinema

9 Kasım 2012'de başlayacak "Her Cuma Yeni Sinema" etkinliği ile Levent Kültür Merkezi'nin perdeleri her hafta yeni bir Türk Filmi gösterimine açılacak

Beşiktaş Belediyesi, “Bir Belgesel, Bir Gazeteci, Çay ve Simit” etkinliğinin ardından Levent Kültür Merkezi'ni yeniden sinema işleviyle taçlandıracak. 9 Kasım 2012 Cuma günü yapılacak ilk film gösterimi ile birlikte Levent Kültür Merkezi'nde her Cuma 19.00’da yeni bir Türk Filmi izleyicilerle buluşacak.

Haberin Devamı

Film gösteriminin ardından yönetmen ve film ekibinin katılacağı söyleşiler gerçekleştirilecek. Aynı film, takip eden haftanın Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günlerinde 14.00 ve 16.30 seanslarında yeniden izleyicilerle buluşacak.

Yakın zamana kadar İstanbullulara bir sinema salonu hizmeti veren Levent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek “Her Cuma Yeni Sinema” etkinliği kapsamında günümüz genç sinemacılardan oluşan Yeni Sinema Hareketi’nin filmleri gösterilecek. Kasım 2012-Ocak 2013 arasında 12 Türk Filmi izleyiciyle buluşacak.

Gösterilecek filmler: Aşk ve Devrim, Atlıkarınca, Başka Dilde Aşk, Bizim Büyük Çaresizliğimiz, Çoğunluk, Gelecek Uzun Sürer, Köprüdekiler, Gölgeler ve Suretler, Kırık Midyeler, Münferit, Orada, Zefir

Haberin Devamı

Basın bülteni