Sabanur Kıraç Her kadının sakladığı 12 sır
HABERİ PAYLAŞ

Her kadının sakladığı 12 sır

Haberin Devamı

Bir kadın sana kalbini, ruhunu ve vücudunu sunabilir ama bu sana her şeyini anlattığı anlamına gelmez. Seni ne kadar severse sevsin, sana ne kadar yakın olursa olsun, onun hakkında bilmediğin pek çok şey olabilir. Çünkü en mükemmel kız arkadaşın bile söylediği beyaz yalanlar, sakladığı sırlar vardır. Kimi utandığı, kimi karşı tarafın bilmesinden korktuğu, kimiyse sadece kendine saklamak istediği için.

İşte sana kız arkadaşının veya karının sakladığı 12 masum sır:

En iyi arkadaşı her şeyi biliyor (hem de her şeyi!)


Tüm kavgalarınızı, iyi yanlarını, kötü yanlarını, komik alışkanlıklarını, utanç verici anılarını ve tüm seks hayatınızı, evet her şeyi konuşuyor en yakın arkadaşıyla! Sana her ne kadar “Tabii ki anlatmıyorum” dese de hepsinin birer birer ötüyor. Ama bunu çenesi düşük olduğu için yapmıyor. Onun da her kadın gibi bu tip şeyleri tek bir kişiyle de olsa paylaşmaya, dertleşmeye ve akıl almaya ihtiyacı var!

Rakamlar doğruyu söylemiyor

Yaşı, kilosu, bedeni, daha önce kaç kişiyle çıktığı veya kredi kartı ekstresi... Belki hepsi belki de en az biri hakkında yalan söylediğine emin olabilirsin. Konu rakamlar olduğunda erkekler nasıl abartmayı severse kadınlar da o kadar küçültmeyi sever unutma!

Eski sevgililerini Google’luyor

Hem kendininkileri hem de seninkileri Google’luyor! Hatta bazen de Facebook’luyor! Özellikle ilişkinin başında senin ondan önceki kız arkadaşlarını mutlaka araştırıyor. Fotoğraflarına, kariyerlerine ve hatta popolarına bile bakıyor! Ee, ne yapsın? Kendinden daha iyi olmadığına ve onlardan birine dönmeyeceğine emin olmalı!

Kıyafetlerin kaybolmuyor!

Senin çok sevdiğin ve onun nefret ettiği kıyafetlerin şans eseri kaybolmuyor. Evet şüphelendiğin gibi onları atıyor ya da toz bezi yapıyor! Bazen de istemeden çamaşır makinesinin azizliğine uğruyor! Sıcak suda yıkadığı için çeken kazaklarını veya ona eski sevgilini hatırlattığı için canını sıkan gömleklerini her an sizin sokağın evsizlerinin birinin üstünde görebilirsin, dikkatli ol!

Seni izliyor!


Hiç telefonunu veya mesajlarını karıştırmadığını mı düşünüyorsun? Yanılıyorsun! O da senin bilgisayarını karıştırıyor, mesajlaşmalarına bakıyor. Tek fark o senden biraz daha kurnaz! Gerçekten tehdit olacak bir şey bulana kadar ağzını açmıyor.

O da senin popona bakıyor!


Sadece erkekler kadınların popolarına bakmaz. Sevgilin de senin popona bakıyor! Hem de sürekli. Hangi pantolonun içinde daha iyi göründüğünü senden çok daha iyi bildiğine emin olabilirsin!

Numara yapıyor! (Hem de zannettiğinden daha fazla konuda)


Bu ona aldığın bir hediyeyi çok beğendiğini söylediğinde veya dün gece onu doruklara çıkardığını haykırdığında da olabilir. Belki de her ikisinde de... Şunu bil ki tahmin ettiğinden çok daha fazla konuda ve seferde numara yapıyor! Ama numara yapıyor olması sadece duygularını ne kadar düşündüğünü ve seni çok sevdiğini gösteriyor!

“Hiçbir şey istemem” dediğinde yalan söylüyor!

“Sana doğum günün için ne alayım” dediğinde “Hiçbir şey istemem” diyorsa kesinlikle yalan söylüyor! O ne kadar “Para harcama” dese de onu sürprizlerle şımartmanı bekliyor!

Sana güzel görünmek için acı çekiyor!


Sana güzel görünmek için giydiği o daracık kot veya o korseli elbise içinde aslında acı çekiyor. Seksi ve zayıf görünmek için giydiği hiçbir şey aslında rahat değil. O yüzden o acı çekerken ona iltifat etsen iyi edersin!

O da bağlanmaktan korkuyor

Ne kadar evlilik meraklısı görünse de, o da en az senin kadar evlilikten ve bağlanmaktan korkuyor. Onunla evlenmek istemeni sağlamaya çalışması evliliğe hazır olduğu anlamına da gelmiyor!

Evet doğru tahmin ettin, başı gerçekten ağrımıyor!


O anda seninle sevişmek istememesinin sebebi ne baş ağrısı ne de seni sevmemesi, sadece o anda modda olmaması hatta belki de üşenmesi!

Tahmin ettiğinden çok daha fazla seks düşünüyor

Sen her istediğinde seninle sevişmemesi, seksi sevmediği ya da senden daha az sevdiği anlamına gelmiyor. O da hiç beklemediğin anlarda ve koşullarda seksi düşünüyor.

Sana bilmende sakınca olmayacak küçük sırlarımızdan bahsettim bu yazıda. Ama unutma, asıl önemli olanları ben de sakladım sonuçta. Çünkü bazı şeyler sonsuza kadar “kadınlar” arasında kalmalı ve her ne olursa olsun erkeklere açılmamalı!





Sıradaki haber yükleniyor...
holder