Derya Özel Her şey çocuklar için…
HABERİ PAYLAŞ

Her şey çocuklar için…

Yaklaşık 1 ay önce Pınar Çocuk Tiyatrosu’nun sahnelediği “Yaşasın Büyüyorum” oyununda ufak bir rol almıştım. Hatta kızlarım da beni ilk kez sahnede izlemişlerdi. (Oyun hala Profilo Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak hafta sonları gösteriliyor) Benim için son derece şahane bir deneyim olmasının yanı sıra, aslında çocuklar için çok daha güzel bir şeyin parçası olmak, işin en iyi tarafıydı.

Daha sonra bana zarif bir teşekkür mektubu geldi Yaşar Holding’den. Küçücük bir rolle aslında kocaman bir projeye destek olduğumu o zaman anladım. “İlköğretimde Standartların İyileştirilmesi Projesi” kapsamında Şanlıurfa’daki çocuklara yaşama daha umutla bakabilmeleri için, UNICEF Türkiye ile Yaşar Holding işbirliği yaparak Şanlıurfa Merkez Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’ndaki öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılıyorlar.

Haberin Devamı


Bana gelen mektup şöyle bitiyordu “Katkınızın Şanlıurfalı öğrencilerimizin yaşama daha umutlu bakmalarına destek olacağına inanıyoruz. Yeni yıl coşkumuz çocukların geleceğe umutla bakmalarını destekledikçe artıyor. Her gün daha fazla çocuğun hayatına değer kattığımız, mutlu ve umut dolu bir yıl geçirmek dileğiyle…” Bu güzel dileğe katılmamak imkansız. Dilerim küçücük rollerle değil, böyle projelerin bilfiil içinde yer alarak çocuklar için güzel şeylere imza atarım.

MİNİK RESSAMLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Jolly Tur’un çocukların resme ilgisini artırmak, yeteneklerini keşfetmeye yönlendirmek amacıyla bu yıl dördüncüsünü düzenlediği ‘’Hayalindeki Tatil’’ resim yarışmasının ödül töreni hafta sonu Party Kids’te gerçekleştirildi. Kızlarla birlikte ödül törenine gittik, ödül alan resimlerden oluşan sergiyi gezdik.

Birbirinden yetenekli miniklerin resimleri görülmeye değer. 7-8 yaş, 9-10 yaş ve 11-12 yaş çocuklar arasında üç kategoride düzenlenen resim yarışmasında birinciler, Paris Disneyland, ikinciler Antalya Nashira Resort Hotel & Spa, üçüncüler ise Kapadokya, Pamukkale ya da Kuzey Ege’de aileleriyle tatile çıkma hakkını elde ettiler.

İşte ödül alan isimler:

7-8 yaş

1. Hesna Ahmet (Adapazarı)
2. Gülnihal Sıkan (Manisa)
3. Yağmur Bilgiç (Adapazarı)

Haberin Devamı

9-10 yaş

1. Nil Erer (İstanbul)
2. Mehmet Eren Cengiz (İstanbul)
3. Derin Yiğit (İzmir)

11-12 yaş

1. Büsra Günal (İstanbul)
2. Ezo Naz Demirci (İzmir)
3. İsmail Can Akkaş (Bursa)

Sıradaki haber yükleniyor...
holder