Dr. Haydar Dümen Her şey dengi dengine
HABERİ PAYLAŞ

Her şey dengi dengine

Haberin Devamı

İki kişinin birbirini sevmesi kadar güzel bir şey var mı? Sevecek, flört edecek, evleneceksiniz. Seviyor, seviliyorsunuz ama her şey uygun mu? Hayata bakışınız, yaşınız birbirinize uyuyor mu bir bakın. Unutmayın, her şey dengi dengine...

BÖYLE SORU YOK!

Kız arkadaşım çok rahatsız

Cinsel ilişkide çok erken boşalıyorum. Kız arkadaşım çok rahatsız. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, kızı bırak, kendini düşün. Güneş açar yazın, kar yağar kışın. Kendi haline bırakırsan sonu iyi gitmez bu işin. Şimdilik kıza acıyalım, ona kıymayalım. Frekanslar tutarsa olur, olmazsa ilişkiniz son bulur. O da evleneceği erkeğini bulur. Ya sen? Diyelim ki evlendin ve gerdeğe girdin. İçindeki heyecan, 1 dakikaya ayarlıysa bu durumda kadın ne yapsın? Göbek mi atsın, başına siyah kurdele mi taksın? Bu işin en doğrusu mastürbasyonda süreyi uzatma antrenmanları yapman. Bir de bize yaşını yazmalısın.

Kocamda istek yok

32 yaşında kadınım. 3 yıldır evliyiz. Aradan aylar geçiyor ama kocamda istek olmuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, ülkemizde evlilik bir piyangodur. Büyük ikramiye aramakla bulunmaz. Aranan şeyin de kapağı açılıp bakılmaz. Cereyan yoksa jeneratöre bel bağlanmaz. Varsa yakıt bitince işe yaramaz. Bir de bu konuda deneme-yanılma yöntemi uygulanmaz. “Ne çıkarsa bahtıma” diyerek ya oturursun cinselliğin tahtına ya da işin kalır dualara. Bu bir yapıdır, kiminde demir kapıdır, kimine üflesen açılır. Adamın yaş olarak cinselliğin doruğunda. Sen ise çözemediğin bir sorunun çukurundasın. Çözüm için yol arayın, boş umuda bel bağlamayın.

Ne yapsam duramıyorum

29 yaşındayım. Durmadan mastürbasyon yapıyorum. Kız arkadaşım var, onunla sürekli ilişkiye girmek istiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, görüyorum ki neredeyse tümünüz mastürbasyon saplantısına düşmüşsünüz. 14 yaşında bu işlem başlar, sizlerin cinsel ilişkinin yasal ve ekonomik olması için evliliği beklemesi gerekir. Bu sürede 10-15 yıl arasında değişir. İyi ama alt takımlar sabırsızdır, “Hadi hadi” diye dürtükler. Direnmek imkansızdır. Soğan-ekmekle bu hayat çekilmez. Masum, iyi niyetle yapılan evliliklerde ise evlilik çarkı uyumuzsa dönmez. İlişkiyi daha fazla erteleme. Ruh ve beden kıvama gelmeden evlenme. Şu arkadaşının da yaşamına acı biber ektirtme.

Evlenmek istiyoruz

23 yaşındayım, kız arkadaşım 27 yaşında. Evlenmeyi düşünüyoruz. Ben cinselliği yaşamak istiyorum ama o evliliğe erteliyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, aşka limon sıkılmaz ama unutmamak gerekir ki aşkın en kabadayısı 3-5 yıl sürer. Evlilikteki 50 yılın hesabını yapmak zorundayım. Kız senden 4 yaş büyük. Yani sen 40 yaşına geldiğin zaman, kızımız da menopoza doğru gidecek. O yaşlarda etrafındaki genç kızlar ilgi alanına girerse? Her şey sokaktaki ilişki gibi değil ki, evin koşulları başka. İkiniz de akıntıya kapılmış gidiyorsunuz, iyi düşünün.

Penisim uzamazsa

16 yaşındayım, penisim 8 santim, 1.52 boyundayım. Penisim uzamazsa diye çok korkuyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Uzayacak yavrum, ama sen baskı yapma. Özgür bırak, karışma, spor yap. Kesinlikle kilo alma ve safsatalara inanma.

Hiç birlikteliğim olmadı

22 yaşındayım ve karşı cinsle hiç cinsel ilişkim olmadı. Çok mastürbasyon yapıyor, duramıyorum. Bu derslerdeki verimimi çok düşürüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, alışkanlıklar böyledir. Tek ilaç; irade. İrade başlagıçta zayıftır ve yenik düşer. Bu durumda kişi kendini teslimiyete hazırlar. Bak yavrum, haftada 1 sayı azaltsan, 10 haftada 10 sayı eder. İşte yolun bu.

Boyu uzar mı?

Cinsel organımın küçük olduğunu düşünüyorum. Benimki 9 santim. 1.57 boyunda, 60 kiloyum. Sizce cinsel organımın boyu biraz daha uzar mı?

CEVAP

Değerli yavrum, hemen kilo vereceksin ve 55’e ineceksin. Tabii ki penisin büyüyecek. Bu konularda çok telaş dengelerini bozar. Onu kendi haline bırak.

Gebelik mümkün mü?

Kızlık zarı bozulmadan hamile kalınır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, kalabilir.

Beni istemiyor mu?

21 yaşındayım, kız arkadaşım da 19 yaşında. Ne zaman kız arkadaşıma yaklaşsam kendini geri çekiyor. Konuşunca çok istediğini söylüyor ama yaklaşınca olmuyor. Acaba beni istemiyor mu?

CEVAP

Değerli okurum, kız senin halinden, tavrından, ağzının akan suyundan korkuyor. Bir de o sırada aklına gelir ki “Sonra ne olacak?” Senin dediğin oldu diyelim, ne yapacaksın? Zevkin bitene kadar kızı kullanacak mısın? Kız iyi yapıyor, haksız olan sensin. Hem suçlusun hem güçlüsün.

Yetersiz diye korkuyorum

17 yaşındayım. Penisim 12 santim. Kız arkadaşım ilişkiye girmek istiyor. Ama ben kızı tatmin edememekten korkuyorum. Acaba bu uzunluk yeter mi?

CEVAP

Değerli okurum, uzunluğu bırakalım da, sen bir 3 yıl daha korksan ne kadar iyi edersin. Bu iyilik kendine, vicdanına, geleceğine ve ailene faydalı olur.

İlişkiye giremiyoruz

1.5yıllık evliyiz. İlk gece eşimin kasılmasından dolayı ilişkiye giremedik. İkinci gece denerken kızlık zarı yırtıldı. Kan geldi ama bir daha ilişkiye giremedik. Eşim korktuğunu söylüyor. Ne olur bizi bu dertten kurtarın.

CEVAP

Değerli okurum, vajinismus. Vajinismus olgularının yüzde 25’i sizinki gibi. İlk birleşme oluyor. Ardından vajina kendini kilitliyor. Siz üstesinden gelemezsiniz.

Utanıyorum

21 yaşında, 1.80 boyundayım ve 80 kiloyum. Penisimin ereksiyon hali 10-11 santim. Bu canımı çok sıkıyor. Utandığım için ilişkiye girmek istemiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, utanılacak bir şey yok. Penisin normal görevini yapar. Biraz kasık yağın var, onları erit. 8-10 kilo verebilirsen iyi edersin. Önce bu işin ortamını hazırla, yavaştan denemeler yapabilirsin ama yasaya da uygun olmak şartıyla başlasın. Yoksa ileride acemilik çekersin, aile mutluluğunuza gölge düşer.

Cinsel organım büyük mü?

18 yaşındayım. Penisim 18 santim. Çok mu büyük? Fazla büyükse ileride zorluk çeker miyim? Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, idare et. Şimdi büyük gözükse de onu tercih edenler olabilir. Bu konuda sen seçilen olacağa benziyorsun. Hep deriz ya ‘Her şey dengi dengine’ diye. Takma kafana. Yaratan güç onun da çaresine bakmıştır. Bir alternatifini koymuştur. Bulacağından eminim.

Acaba penisim gelişir mi?

Genelevlerdeki kadınlar beni korkuttu. Penisimin küçük olduğunu söylediler. 18 yaşındayım, cinsel organımın boyu da 11 santim. Acaba gelişme olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, gelişme olmasa da sana yeter. Normal işlevini görür. Kilo almaman gerekiyor. Fazla kilon varsa ve zayıflarsan, penis 1-2 santim daha öne çıkar. Yağdan kurtulur.

GÜNÜN SÖZÜ

İhanetin meyveleri çürüktür, uzun yaşayamazlar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder