Dr. Haydar Dümen Her şey tadında kalsın...
HABERİ PAYLAŞ

Her şey tadında kalsın...

Haberin Devamı

Erkekler cinsellikte sayı ve santimlerin peşine düşüyor. Beyler, cinselliği sevmek, keyif alarak yaşamak çok güzel ama her şey gibi onu da tadında bırakmayı bilin. Eşinizi canından bezdirmeyin, ilişkiden soğutmayın ki uzun süre mutluluk sizinle kalsın.

BÖYLE SORU YOK!

Deli gibi istiyorum ama...


Deli gibi cinselliği yaşamak istiyorum ama evleneceğim kadın ilk olsun istiyorum. Haftada 5-6 kez mastürbasyon yapıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Olmaz olmaz diye bağırsam ne yarar değerli okurum? Akıl baştan gidince, iradenin freni gevşeyince, kişilik de tutkunun esiri olunca bizim naralar işe yaramaz. Kaç yaşındasın? Seks için evlenilmez. Çünkü sayısal hava civa temposuna güvenilmez. Kadının cinsel yapısı nedir bilinmez. Hiç orgazm olamayan biriyse çabaların işe yaramaz. Atışlar hedefini vurmaz, yaptığın mastürbasyonlar tutkuya döner, ilişkiye ilgi duymazsın. Gözün ve ruhun aç ama sofraya konulan nimete iştah açılmazsa boşa kaşık sallanmaz!!!

Mastürbasyon beni esir aldı

19 yaşındayım, 9 senedir her gün mastürbasyon yapıyorum. Bazen 5’e bile çıkıyor. Bıktım artık, yardım edin.

CEVAP

Yazık olmuş sana ve gençliğine değerli okurum. Buna saplantı, tıbbi adıyla obsesyon derler. Mastürbasyonun esiri olmuşsun. Daha çocukluktan başlayan bu saplantıya kapılmışsın ama ne ailenin haberi olmuş ne sen haber vermişsin. Tabii ki bıkacaksın. Ama o yakanı bırakmıyor. Yuvasını beyninin içine, içgüdülerinin labirentlerine, iradenin boş bulunduğu yerlere kurmuş. Uygun saatlerde tutkularının “Hadi hadi”sine kapılarak elini organa teslim ediyorsun. Suçun yok gibi. İrade zaafı olduğundan düzeleceği kesin. Ancaak ailene haber vermeli, psikolojik destek almalısın.

Kızın yanında sertleşmiyor

24 yaşındayım. İlkinde sertleşme olmadı. Sertleşiyor ama sevgilime dokununca bitiyor. Özgüvenim kayboldu. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, böyledir bu yollar. Cinsel konularda tutkuyla organsal yapılar top oynar. Kale durağandır, kaleci uyusa da “Hadi gelin, kale boş” dese de iradeye bağlı olmayan cinsel organ sahibinin arzusuna uymaz. Durum yarışa çıkmayan atların nazlanması gibidir. Atın da duyguları vardır. ‘Ya sonuncu gelirsem?’, ‘Ya sahibimin gözünden düşersem?’ diye inatlaşınca alandakiler devreye girer, atı ite kaka giriş platformuna sokar. Sen de öyle yap. Bu kızla birkaç gün aynı mekanı paylaşsanız yollar açılacak, ‘Yaşasın, hakkımı aldım, gücümü kanıtladım’ diyecektir.

Ameliyat şart mı?

15 yaşındayım. Penisimin ereksiyon hali 6 santim. Ameliyat mı gerekiyor yoksa ilaç kullansam derdime çare olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, bu ölçüyü tam almak için (kasık yağları da dahil) hemen bir üroloji uzmanına git. Onun göstereceği yoldan hiç ayrılmadan yürü. Bunun için de mutlaka annen, baban ya da bir aile büyüğünü yanına al. Sorunun önemli, görmeden bir şey söylenmez.

Orgazm olamıyorum

25 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla 1 yıldır ilişkiye giriyoruz ama orgazm olmuyorum. Mastürbasyonda daha çok keyif alıyorum. Bir de ilk ilişkide kan gelmedi. Kızlık zarım bozulmuş olabilir mi yoksa esnek mi?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarının zedelendiği kesin. Bozulmuş da olabilir. Orgazm birçok kadının sorunu. Başlangıçta genellikle böyle seyreder. Zaman lehinize işler. Klitoris orgazma şartlanmışsın. Partnerin de teknik olarak klitorisi kullanmayı öğrenirse, çıkış yolları bulunabilir. Aslında çok dert edilecek bir şey değil.

Karım dayanamıyor

41 yaşındayım ve evliyim. Gün içinde 4-5 kere ilişkiye giriyorum. Karım artık tahammül edemiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalman yoksa sorun gerçekten yorucu. Ama erken boşalman varsa bu tedavi edilir. Burada elbette sen aşırı enerjiden yana haksızsın. Eşini de yorarsın. Artık olgunluk dönemindesin. Biraz irade, biraz başka yöntemlerle bu iş çözülür. Aynı tempo zaten sonuna kadar gitmez.

Kan nereden geldi?

Sevgilimle adet döneminden 1 gün önce sürtünme yolu ile ilişkiye girdik. Üzerimizde elbiselerimiz vardı. Kız evde açık kırmızı kan görmüş. Kızlık zarı yırtılmış olabilir mi? O kandan sonra adet görmüş. Ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, pek kızlık zarı kanaması olarak düşünemiyorum. Ne kadar giysi vardı, ne kadar zorlandı, onu da bilmiyorum. Buna rağmen kızlık kanı değil diyorum ama bunu öğrenmenin size ne gibi bir yararı olacak? Eğer olmuşsa ikinizin arasında olan olmuş! Güvensizlik mi, vicdan azabı mı? Hadi biraz da delikanlı gibi davran.

Canım acır mı?

21 yaşında kızım ve nişanlıyım. Nişanlımla ilişkiye girmek istiyoruz ama korkuyorum. Kızlık zarı yırtıldığında canım çok acır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, canının çok yanacağını sanmıyorum. Biraz yanarsa bunu da sineye çekeceksin. Anı olarak kalır. Eğer partnerin ustaysa, tekniği bilirse canın yanmayabilir. Ama sabretseniz, bu işi evlilikten sonra deneseniz benim de içim rahat etse.

Hamile kalır mıyım?

24 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla 5 aydır prezervatif kullanarak ilişkiye giriyoruz. Adet günümün üzerinden 3 gün geçti. Şu anda ne adet ne de hamilelik belirtisi var. Ne olur yardımcı olun.

CEVAP

Ederim kızım. İlk yardım için 5-10 gün daha bekle. 15-20 gün sonra olumsuzluk varsa mailini bekliyorum. Ya da bana mail atmazsan bir hastaneye gider, gebelik testi yaptırırsın. Doğruyu o test söyler.

1 dakika sürüyor

18 yaşındayım, mastürbasyon yaparken boşalmam 1 dakika sürüyor. Acaba normal boşalma süresi kaç dakikadır?

CEVAP

Değerli okurum, evlendiğinde 4-5 dakikanın üzerine çıksan iyi olur. Yani o zaman düşünülecek ve çare aranacak bir sorun.

Bozulur mu?

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla seviştim. Üzerinde elbiseler olmasına rağmen kız arkadaşımdan kan gelmiş. Acaba kızlık zarı yırtılmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı dış etkilerle kolay bozulmaz. Vajinanın alt bölümünde bir parça içeridedir. Kızlık zarı, esneklik kapasitesini aşan bir cisim içeri girmediği sürece kanamaz. Bunu böyle bilin ve dertlenmeyin. Tabii ki dikkatli olun.

Cinselliği seviyormuş

Arkadaşım 35 yaşında ve 4 yıllık evli. Cinselliği çok seviyor. Gecede 3 kez ilişkiye girdiğini söylüyor. Eşi bıkmış. Doğru mu söylüyor yoksa anlattıkları abartı mı?

CEVAP

Değerli okurum, arkadaşın obur. Bu tempoyla giderse cinsel yaşamı uzun süre garantide olmaz. Okurum, arkadaşından sana ne! Sen ölçülerini kendine göre tut.

Hâlâ milli olmadım

18 yaşındayım. Hergün mastürbasyon yapmak istiyorum yaptıktan sonra suçluluk duyuyorum. Şimdiye kadar milli olmadım. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, milli olma yolunda antrenmanların tamam mı? Gol atayım derken gol yeme şanssızlığına uğramamak için saha sağlam mı? Ayağına çamur bulaşacak mı? Ben diyorum ki 2 yıl daha sabret, biraz geliş ve piş. Sonra milli formayı giyebilirsin. Acelen ne?

GÜNÜN SÖZÜ

Kader ağlarını örerken biraz zeka, biraz dikkat kullanırsanız ağda büyük yırtıklar yaratırsa, bu dada sizin kurtuluşunuza yarar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder