Dr. Haydar Dümen Her şey zamanında güzel
HABERİ PAYLAŞ

Her şey zamanında güzel

Haberin Devamı

Cinselliği herkes merak ediyor. Unutulmaması gereken cinselliğin zamanı gelince yaşanması. O zaman mutluluğu bulursunuz. Dikkatli olun, ilişkiye girmek için ne erken davranın ne de geç kalın. Her şey zamanında güzeldir, yaşınızın kıymetini bilin.

BÖYLE SORU YOK!

İsteğim uçup gitti


38 yaşındayım, 4 yıllık evliliğim geçen yıl bitti. Boşanmayla birlikte cinsel isteğim de uçup gitti. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, eskiler ‘Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın’ derlerdi. Yapacağın en önemli iş; kaşığı kırmamak! Sanki eşinle yeniden barışıp birlikte olmak ister gibi bir havadasın. Böyleyse dikkatli hareket et, sabırlı ol. Kısaca yeniden bir hesap yap.

Eğer o kuş uçmuş gitmiş ise doğa, bahçeler, ormanlar kuş dolu. Onları gözlemeye, gözlerinle okşamaya devam et. “Cinsel isteğim uçup gitti” diyorsun. Şimdilik o içindeki vicdan ve yürek dolabına girdi. Orada kendiyle hesaplaşıyor. Ne var ki potansiyel enerjisini yitirmedi. Yavaş yavaş toparlan, doğanın kurallarına yollan.

Neden sertleşmiyor?

30 yaşındayım. 1.78 boyunda, 78 kiloyum. Penisim 14-15 santim. 1 yıl önce mide küçültme ameliyatı geçirdim. Kiloluyken sertleşme olmazdı, zayıflayınca da bitmedi. Bir hayat kadınına “Bana bu işi öğret” diyeceğim. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, kutlarım. Yaşam yarışında finale kalma yarışını kazanmışsın. İşin zoru ve hayatın taşlı yolu olacak kiloları vermişsin. Sorun, asfaltı döşemeye kalmış. Onun da yolunu ben yapacağım. Ancak alt yapı için sana önerilerim olacak. Öğrenmek için asla kadınla diyaloğa (ilişkiye) girme.

Bu durum yaşanan 15 yılla yaşanacak 45 yılın mücadelesidir. Kadının olumsuz bir sözü bile asfaltı bozar, işini zorlaştırır. Durumunun erkeklikle ilgisi yoktur. Profesyonel yardıma ihtiyacın var. Asfalta yalınayak çıkmamaya çalış. Şimdiden postalları giymeye alış.

Cinsellik aklımdan hiç çıkmıyor

25 yaşında kadınım, çok istekliyim, orgazm oluyorum. Gün içinde hep cinsellik aklımda. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, senin bu konuda yaşam villan Uludağ’ın doruklarında bir yerlere inşa edilmiş. Havası, suyu güzel. Yaşayana ve içene can veriyor. İçen “Bir daha, bir daha” diyor. Ama bir sorun var. O dağ köşkünü varana dek yollar çok virajlı. Rüzgarı, karı, yağmuru, sisi var. Bir de bu yolculuktan pay almak isteyen ve pusuda bekleyen birisi varsa, işte orada çok dikkatli olacaksın. İsteğine, iştahına selam, ben bu nazik kapıyı açınca hafif nemfomani kokusu geliyor burnuma. Yaşın kaynar kazanın en ateşli yılları.

Ne var ki evlen bile diyemiyor, bir garibanın başını yakmanı istemiyorum. Ayrıca belalı birinin eline düşersen işte bunu hiç ama hiç istemiyorum.

Kızlık zarım zedelendi mi?

Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim. Kıyafetim üzerimdeydi. Benden kahverengi, beyaz sıvı geldi. Adetim 2 gün önce bitmişti. Acaba adetimle bağlantılı mı, zar mı zedelendi mi?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarın duruyor. Dediğin kahverengi kan adet yüzünden geldi.

Geceleri boşalıyorum

19 yaşındayım, geceleri boşaldığımı fark ediyorum. Sizce normal mi? İlişkiye girme yaşım geldi mi?

CEVAP

Değerli okurum, biraz daha bekle. Gece boşalmaları birçok gençte olur.

Ağrı başlıyor

18 yaşındayım ve günde 3 kez mastürbasyon yapıyorum. Bırakınca kasıklarım ağrımaya başlıyor. Bu önemli bir sorun mu?

CEVAP

Değerli okurum, o ağrılar meni birikim ağrıları. Organı çok çalıştırmaya alışınca salgılar da ona göre tempoya giriyor. Ve bu tür ağrılar yapıyor. Haftada 3-4’e kendini alıştır. Bu tempo uzun vadede sağlığını korur ve evlendiğinde dengeler sağlanır.

Yanma var

Penisimde yanma var. Sık sık mastürbasyon yapmak istiyorum. Sebebini söyler misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, yanma varsa nedenini araştır. Bir üroloji uzmanına git. Mastürbasyon olayında ise karar senin ama sayıyı azalt.

Biraz büyüse olmaz mı?

25 yaşındayım. Penis büyütülüyormuş. Seks shoplar’da satılan krem ya da haplarla olacak bir şey mi? Tedavinin yan etkisi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, ameliyatın dışında hiçbir tedavisi yok. Penis boyu 9-10 santimden uzun olanlara ameliyat gerekmez. Çünkü işlevlerini yerine getirirler.

Ne ilişkiye girdim ne mastürbasyon yaptım

37 yaşındayım, ilişkiye girmedim, mastürbasyon da yapmıyorum. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, senin halin ne olacak? Artık uzatmaları oynuyorsun. Hemen bir partner buluyorsun. Ondan hayat derslerini alıyorsun. Bu hazırlık sınıfın 1 yıl sürecek. 1 yıl da evlilik için karar aşaması desek 2 yıl geçti bile, yaşın 39’a geldi. Çok güzel ve çok baba bir yaştır. Bu yaşa çocuklar yaraşır. Eğer bize ihtiyacın olursa el uzatırız. Hadi elini çabuk tut.

Hamile miyim?

Nişanlımla ilişkiye girdik, vajinama boşaldı. Doğum kontrol hapı kullanmaya başlayalı 15 gün oldu. Hamile olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, belki olabilir.

Canım çok yanar mı?

24 yaşında kızım, yakında evleneceğim. Acaba kızlık zarı yırtıldıktan sonra ilişkiye devam edilmeli mi? Devam edilirse canım yanar mı? Bir zararı var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, zaten canın çok yanmayacak, onu aklından çıkar. Eşin de aceleci ve sert erkek rolü oynamasın. Bir ihtimal kızlık zarın kanamayabilir de. Birleşme ve kanama oldu diyelim, 1 günlük perhiz iyi olur.

Evlenince geçer demiştim

10 yıllık evliyim. Erken boşalıyorum. Evlenince geçeceğini düşünmüştüm ama değişen bir şey yok. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, bitireceğiz onu. Ama uzaktan kumandayla olmuyor. Tedavisi ve kullanmak gereken ilaçlar var. Üstelik öyle külfetli de değil. Gerisi sana kalmış.

Büyük kadınları çekici buluyorum

18 yaşındayım. Şimdi 22-28 yaş arası kadınları beğeniyorum. 25 yaşındayken 40 yaşında bir kadından hoşlanabileceğimi düşünmek beni tiksindiriyor. Acaba bu bir hastalık mı?

CEVAP

Değerli okurum, korktuğun başına gelmeyecek. Aslında beğendiğin kızlar biyolojik olarak anne olmaya en uygun kızlar. Bunun anlamı doğanın şifresinde gizli. Sen 30 yaşına geldiğin zaman galiba yine şimdiki beğendiğin yaştaki kızları beğeneceksin. Her şey yolunda, keyfine bak.

Sizce yeterli mi?

19 yaşındayım. Penisim 15.5 santim. 63 kiloyum, 1.72 boyundayım. Yaşıma göre penisimin küçük olduğunu düşünüyorum. Bir üroloji uzmanına görüneyim mi?

CEVAP

Yavrum, ben onu milimetresine kadar görüyorum. Yani uzman eline cetveli alacak, ölçecek ama cetveller aynı. Boyu normal, kilon, boyun yerinde. Ama biraz aklın uçuk.

Kızları mutlu edemiyorum

22 yaşındayım. Kızlarla ilişkiye girince çok çabuk boşalıyorum. Birlikte olduğum hiçbir kızı mutlu edemedim. Evlenince bu sorunu yaşamamak için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, evlenince bu sorun tedavi edilecek. Ama yüzer gezer misali bu tür ilişkilerin sürerken tedavi olma şansın zayıf.

GÜNÜN SÖZÜ

Çok sevgiye alışmış kişiler narin çiçeklere benzer. Bir günlük kesinti bile onları buruşturur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder