Dr. Haydar Dümen Her şeyin ortası karar
HABERİ PAYLAŞ

Her şeyin ortası karar

Haberin Devamı

Erkeklerin hayali büyük penis hiç ummadıkları anda kabusları oluyor. Mutlulukla başladıkları ilişkide kadın acıyla kıvranıyor, erkeğinden uzaklaşıyor. Beyler, santimler mutluluk getirmiyor, sizi yalnız bırakıyor. Her şeyin ortası karardır unutmayın.

BÖYLE SORU YOK!

Mesajlaşırken istiyor ama...

27 yaşındayım. Sevgilim mesajlaşırken seks yapmak istediğini söylüyor ama yan yana gelince vazgeçiyor. Bana bir çare bulun.

CEVAP

İyi yapıyor be değerli okurum. Ya tersi olsaydı? “Hadi bugün sinemaya” diye evden çıkarıp “Doğru eve” diye koluna sarılsaydı!!! Telefonda hanım hanımcık, yanına gelince dişi bir kaplancık oluverse ve seni koynuna alıverseydi ne yapacaktın? Bu işin içinde gebelik, niyetinde evlilik, ailesinde ise tedirginlik oluşsaydı, ayıkla pirincin taşını durumuna dönüşürdü. Bana göre fazla zorlamadan ve de kaynatmadan pişir aşını. Sokma belaya aklını. Şimdilik onunla salla başını, ne verirse al maaşını.

Benim bülbül ötmüyor

25 yaşındayım. 3 aylık askerim, 2 aydır benim bülbül ötmüyor, mastürbasyon bile yapmıyorum. Acaba bu durum psikolojik mi?

CEVAP

Önce yakıştırdığın sıfatı değiştir değerli vatan bekçim. Bak sana ne akıllar vereceğim, hiç üzülme. Uygun ortam bulunca o sana “Emret” diyecektir. Çünkü o yeri geldiğinde kimliğinin bir temsilcisidir. Hedef olmayınca boşa mermi kullanmam diyorsa, bunu da senden öğrenmiştir. Ortam oluşup zaman dolunca o seni emri altına alacaktır. Bülbül kendi psikolojik eğitimindeyken sen de bülbül şarkılarıyla ve bülbüllü şiirler öğrenerek yerinde kullanırsan korkarım bülbülünü kartala çevirirsin!!!

Kızlarla nasıl yakınlaşırım?

17 yaşındayım, kızlarla nasıl daha yakın olurum?

CEVAP

Değerli okurum, formülü bulunca sonuç, önce şiir sonra defter olur. Bak ilk satırda parolan geldi. Ya şiir gibi ol ya da şiir ezberle, ruhunu besle. Daha işin merhabasında kızların gönlünü kazan. İlk nefesinde onları ürkütme, yanlış şeyler yapıp üzerine yürütme. “Merhaba” deyince elini sınır ötesine uzatma. Aç kedi gibi gözünün içine bakma. Ama armut gibi önüne düşmelerini de bekleme. Niyetine cinsel amaçlar ekmele. Yan gözle süzerek bu niyetini de çaktırma. Kısaca: Eksi ve artı kutuplar nasıl olsa birbirlerini bulacaklar. Amaç ve ustalık birbirine bağlansın, kutuplar kontak yapmasın.

O kan nereden geldi?

20 yaşında kızım. Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdim. Bir gün önce adet kanamam bitmişti. Biraz kan geldi. Acaba adet kanı mıydı yoksa zarım mı yırtıldı?

CEVAP

Sevgili okurum, adet kanı gelmiştir diye düşünüyorum.

Neden kızardı?


21 yaşındayım. Kız arkadaşımla her gün ilişkiye giriyoruz. Başlarda zevk alıyordum ama son günlerde organım kızarmaya başladı. Acı çekiyorum. Acaba neden?

CEVAP

Değerli okurum, ne olacak? Zavallı organın başına bu kadar bela olursan ve onu doğduğuna pişman edersen o da isyan eder. Sana halini bildirmiş. Vicdan senin, yol senin, akıl senin. Bunlara ben ne derim?

Penisim küçüldü, neden?

30 yaşındayım. Penisimde 2- 3 santim civarı küçülme var ama ağrı olmuyor. Haftada 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Doktora gitmem gerekiyor mu?

CEVAP

Değerli okurum, teorik olarak peniste küçülme olmaz. Doktora gidecek bir durum olsaydı o kendini belli ederdi. Yani eğrilik, acı ve ağrı duyardın. Bir süre kendi haline bırak. Birkaç ay sonra durumu bana yeniden bildir.

Acı çekiyorum

25 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, acı ya da kanama olmadı. Şimdi ilişkiye girdiğimizde 2-3 gün acı çekiyorum. Acaba sorunum ne olabilir?

CEVAP

Sevgili okurum, sorunun tedavilik. Önce kadın doğum uzmanına gideceksin, sorun yoksa da psikiyatriye.

Ameliyat olsam mı?

30 yaşındayım, penisim 9 santim. Sevgilimi mutlu edemem diye korkuyorum. Ameliyat olsam ne kadar uzar?

CEVAP

Değerli okurum, boyu sadece ameliyatla belki 1-2 santim uzar. Eşinin mutluluğu, senin hormonal sistemin, duyguların, bu konudaki tecrüben ne durumda? Kesin karar, bir uzmanla bire bir konuşup ona görünmendir.

Sabah kan gelmiş

Ben ve sevgilim ilişkiye girdik. Ancak kan gelmedi. Bir gün sonra bana kan geldiğini söyledi. Böyle bir şey olabilir mi?

CEVAP

Olabilir değerli okurum. İşin tam ortasında kaldın, bir elinde vicdanın, bir elinde sorumluluk. Kura çek, hangisinden yana ağırlık basarsa ona oyna. Şu anda yapılacak başka bir şey yok.

Sürtünme yoluyla birlikte olduk

6 yaşında kızım ve nişanlıyım. Sürtünme yoluyla birlikte olduk. Yakında evleneceğiz, bize öneriniz nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, önerinin ne olduğunu anlayamadım. Ne önereceğim, ne bilgisi istiyorsun? Bu tempo böyle gitsin. Ya bire bir bilgiler alacaksın ya da evlendikten sonra bize yazacaksın.

Sevgilim hamile kalır mı?

21 yaşındayım. Sevgilimle ilişkiye girdim. Onun çamaşırına sperm bulaştı. Acaba sevgilim hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, kalmaz ve kalmadı.

İlişkide boşalamıyorum

25 yaşındayım, bekarım. Günde 2 ya da 3 kez bile ilişkiye girsem boşalamıyorum. Sizce bunun sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonla ilgili olduğunu sanıyorum. Üzerine düştükçe daha da artacak ve başarı şansın azalacak. Kendini sorgulamadan şimdilik öyle kalsın. Mastürbasyondan da elden geldiğince uzak dur. Biraz fantezilerini keşfet. Evlenince düzene girecektir.

Karşı cinse yeter mi?

20 yaşındayım, hiç ilişkiye girmedim. Penisim 11 santim. Çok ince ve karşı cinse yetmeyeceğini düşünüyorum. Acaba büyütmek ve kalınlaştırmak mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum yeter. Biraz büyü, okulunu bitir işini kur. Kadın ve kız arkadaşlarınla ilişkilerini iyi ve olumlu çerçevede sürdür. Tabii ki bazı fırsatları da değerlendirirsin.

Ne yapsam büyür?

20 yaşındayım, 99 kiloyum. 1.79 boyundayım. Cinsel organım 9 santim. Acaba boyu yeterli mi? Ne yapsam büyür?

CEVAP

Değerli okurum, yeterli ama kasık yağlarını eritirsen 2-3 santim zaten kendiliğinden ortaya çıkacak.

Boyu uzar mı?

18 yaşındayım, 1.90 boyundayım. Penisim ise 12 santim. Ben küçük olduğunu düşünüyorum. Büyütücü kullansam sorun olur mu, boyu uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organının boyu bir kadını tatmine yeterli. Büyümez, büyütülmez. Saçma sapan girişimlerle hem paran gider hem de umudun.

GÜNÜN SÖZÜ

Mutsuzluk huya dönüşmüşse sarayda bile odalar karanlık gelir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder