Spor Her şeyini kaybedebilir

Her şeyini kaybedebilir

Paylaş
Her şeyini kaybedebilir

Eşi Coleen'i hamileyken bir fahişeyle aldattığı ortaya çıkan Wayne Rooney'in sponsorluk anlaşmaları tehlikeye girdi

Cep’ten itiraf

Haberin Devamı

İngiliz futbol kulübü Manchester United’ın yıldızı ve İngiliz milli takımı oyuncusu Wayne Rooney’in (24) eşi Coleen’i (24) hamileyken bir fahişe ile aldattığı ortaya çıkmıştı. İngiliz gazetelerine röportaj veren Jennifer Thompson (21) adlı fahişe, Rooney ile 4 ayda 7 kez seks yaptığını söylemişti.

Rooney’in haberin gazetelerde çıkacağını öğrenince eşinin cep telefonuna mesaj göndererek itirafta bulunduğu öğrenildi. Bunun üzerine Coleen eşyalarını toplayıp evi terk etti. Yıldız futbolcunun yaşadığı skandal maddi açıdan çöküşüne neden olabilir.

Takımdan atılabilir

Çünkü skandal yüzünden Nike ve Coca Cola gibi şirketler ünlü futbolcu ile sponsorluk anlaşmalarını iptal etmeyi düşünüyor. Anlaşmalar iptal olursa Rooney sponsor firmalardan kazandığı yıllık 1.7 milyon sterlin’i (4 milyon TL) kaybedecek.

Haberin Devamı

Ayrıca eşi Coleen boşanmak isterse ünlü futbolcunun servetinin yarısını alabilir. Diğer taraftan Rooney’in takımı Manchester United’dan atılması ve İngiliz milli takımında kadro dışı kalması da gündemde. Bugün İsveçre ile milli maça çıkacak olan İngiliz milli takımında Rooney’in oynayıp oynamayacağı merak konusu.

ALDATMANIN BEDELİ

Dünyanın en çok para kazanan sporcusu Amerikalı golfçü Tiger Woods’un (35), eşi İsveçli manken Elin Nordegren’i(30), 17 ayrı kadınla aldattığı ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine çift boşanmıştı.

Evliliği yıkılan Tiger Woods eşine tazminat olarak 100 milyon dolar (157 milyon TL) ödemeyi kabul etmişti. Bu skandala adı karışınca Tiger Woods’un sponsorları anlaşmaları iptal etmiş sporcu büyük maddi kayba uğramıştı.