Twitter Köstebeği Her sohbette ben varım...
HABERİ PAYLAŞ

Her sohbette ben varım...

Yaygın hastalık Twitter'dan ben de nasibimi aldım. Hazır şifayı kapmışken, boş durmayayım, şifayı kapan diğer ünlülerin halet-i ruhuye'lerini sizlere aktarayım dedim. Bakalım neler yakalayacağız. Şimdiden anlaşalım, darılmak, gücenmek yok.

'Sürç-i lisan' edersek affola...

Twitter'da Berrak bulanıklığı!

Dün gece twitter'dan Berrak Tüzünataç'ı takip edenler, şaşırtıcı bir o kadar da terbiye sınırlarını zorlayan bir tartışmanın içinde buldular kendilerini.

Berrak Tüzünataç ile bir twitter kullanıcısı arasında karşılıklı, ağır hakaret ve küfürleşme boyutuna ulaşan tartışma, uzadıkça uzadı.

Haberin Devamı

Gittikçe dozun arttığı tartışma, Tüzünataç'ın cevap yazmaktan vazgeçmesiyle sonlandı.

İlerleyen dakikalarda ise ilginç bir gelişme yaşandı.

Berrak Tüzünataç adıyla twitter'da yeni bir hesap açıldı ve "tartışan ben değilim, birisi benim adıma tüm arkadaşlarımla konuşuyor"
mesajı verildi.

Ama twitter'ın sıkı takipçileri, her iki Berrak Tüzünataç'ın da aynı kişi olduğunu ve de gerçek Berrak Tüzünataç olduğunu düşünüyor.

Benden söylemesi, sohbetlere biraz daha dikkat!


Ece Erken'i kızdırdılar!

Ece Erken'in Fox TV'de yeni başlayan programı, twitter'da sürekli eleştiri oklarına hedef oluyor. Erken'in en çok eleştirildiği konuysa kıyafet seçimi.

Ece Erken, twitter'da girdiği tartışmada programı ve kıyafetleriyle ilgili eleştirileri, "televizyonculuğu sizden öğrenecek değilim" manevrasıyla püskürttü.

Püskürttü de onu ekranda daha iyi görmek isteyen sıkı twitter takipçilerinin ne günahı var anlamadım.

Keşke eleştirilere biraz kulak kabartsaydı...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder