Gündem 'Her yer cıvıl cıvıl' deyip bastılar

'Her yer cıvıl cıvıl' deyip bastılar

Paylaş
'Her yer cıvıl cıvıl' deyip bastılar

Fatih'de para karşılığı bir diskotekte fuhuş pazarlığı yapıldığı ihbarı üzerine operasyon yapan polis, 36 kadını gözaltına aldı

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği’ne bağlı ekiplere, Aksaray’daki bir diskoda yine fuhuş pazarlığı yapıldığı ihbarı geldi.

BİR SAAT FUHUŞ 300 TL

Bunun üzerine harakete geçen polisler, müşteri gibi içeri girdi. Kadınlarla otelde 1 saatlik fuhuş yapmak için 300 TL’ye anlaşan polisler, seri numaraları alınmış paraları verdi.

"HER YER CIVIL CIVIL"

Bunun üzerine polisler, dışarıda bekleyen meslektaşlarını telefonlara arayarak aralarında kullandıkları, ’Bahar geldi. Her yer cıvıl cıvıl’ parolasıyla baskın için start verdi.

Yapılan baskında 35’i yabancı uyruklu Türk vatandaşı toplam 36 kadını gözaltına aldı. Yapılan sağlık kontrollerinin ardından Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen kadınlar, yüzlerini çanta ve montlarıyla gizlemeye çalıştı.

Polis, yabancı uyruklu Türk vatandaşı olan kadınların sınırdışı edilmemek için anlaşmalı olarak Türk erkeklerle evlendiklerini söyledi. Sadace yabancı uyruklu bir kadının sınırdışı edileceği belirtildi.

Süleyman KAYA/DHA