Spor 'Her zaman Arsenal taraftarı olarak kalacağım'

'Her zaman Arsenal taraftarı olarak kalacağım'

Paylaş
'Her zaman Arsenal taraftarı olarak kalacağım'

Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Arsenal'a konuk olacak Barcelona'nın Fransız futbolcusu Thierry Henry, "Her zaman Arsenal taraftarı olarak kalacağım" dedi

Barcelonalı futbolcu Henry, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği’nin (FIFA) internet sitesine, 31 Mart Çarşamba günü eski takımı Arsenal ile deplasmanda yapacakları maçla ilgili değerlendirmede bulundu.

1999-2007 yılları arasında maçlara çıktığı Emirates Stadı’nda "duygusal bir akşam" yaşayacağını belirten Thierry Henry, yarı finale çıkmak için takımıyla elinden geleni yapacak olsa da hala koyu bir Arsenal taraftarı olduğunu ifade etti.

"Arsenal’ın maçı olduğunda, beni televizyonun önünde görebilirsiniz" diyen Fransız futbolcu, Arsenal taraftarlarıyla özel bir bağı olduğunu kaydetti. 34 yaşındaki futbolcu, çeyrek finalde Arsenal ile eşleşmeleriyle ilgili olarak da "Kura çekiminden önce Arsenal ile eşleşmek istemediğimi söylemiştim. Dileğim bu yöndeydi.

Ancak bu durumda elimizden geleni yapmak zorundayız. Arsenal’da 8 yılımı geçirdim. Kendinizi ne kadar hazırlasanız da tuhaf bir duygu. Ancak maçta yer alırsam her zamanki gibi elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Henry, İngiltere Premier Lig’de mücadele ettiği 8 yıl boyunca 4 kez gol kralı olmuş, yakın zamanda da Arsenal Kulübü’nün internet sitesindeki bir oylama sonucunda, kulüp tarihinin en iyi futbolcusu ilan edilmişti.

AA

Haberin Devamı