Halil Üner Herkes ayağa kalksın
HABERİ PAYLAŞ

Herkes ayağa kalksın

12 Dev Adam yaptığı mücadele, oynadığı basketbol ve sahaya koyduğu yürekle Türkiye’deki bütün çocukların basketbola başlamasını sağlayacak. İnşallah kulüplerimiz de Turgay Demirel ve Milli Takım’ın başlattığı bu kıvılcımı kor ateşe döndürüp organizasyonlarını ve altyapılarını kuvvetlendirip basketbolumuzu büyük başarılara götürür. Bu başarı kulüplerimizin iyi organize oldukları takdirde ihtiyaçları olan sponsorları da bulmalarını sağlayacaktır. Basketbol takımımızın oynadığı oyun ile ilgili teknik şeyler söylemek, bugüne kadar yaptıkları mücadele ve başarıya haksızlık olur diye düşünüyorum.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Turnuvanın ilk gününden itibaren yazdığım yazılarda ABD ile final oynayacağız demiştim. Bunu söylememdeki sebep; Milli Takımımız’ın seyirciyle bütünleştiği zaman ne büyük mücadele yapabileceğini tahmin etmemdi. Milli Takımımız ile ilgili söylenebilecek her şeyi herkesin ayağa kalkarak, saygı göstererek söylemesi gerektiğini düşünüyorum.

Bu arada FIBA’nın dünya şampiyonası programlarını bir daha gözden geçirmesi gerekir. Çeyrek final ve yarı finallerde takımlara birer gün dinlenme fırsatı verirken, finali dinlenmeden oynatması derin kadrolu takımlara avantaj sağlıyor.

Türk Milli Takımı, Sırbistan ile oynadığı yarı final maçından sonra bir gün daha dinlenebilseydi ABD’ye karşı daha mücadele eder daha çok şansı olurdu. Başta Federasyon Başkanı Turgay Demirel ve yönetim kurulu olmak üzere coach Tanjevic’i, teknik ekibi ve tüm oyuncuları ayakta alkışlıyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder