Spor Herkes Beşiktaş'ı ister

Herkes Beşiktaş'ı ister

Paylaş
Herkes Beşiktaş'ı ister

Başkan Yıldırım Demirören, Beşiktaş'ta oynamak istediğini açıklayan Bursasporlu Ozan İpek'le ilgili “Herkes bizde oynamak ister. Ancak şu anda böyle bir talebimiz yok” dedi

Avusturya’da hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta Başkan Yıldırım Demirören ve teknik direktör Bernd Schuster basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başkan Demirören, “Beşiktaş’ta oynamak isterim” şeklinde açıklama yapan Bursasporlu Ozan İpek ile ilgili sorular üzerine “Her futbolcu Beşiktaş’ta oynamak ister. Ozan’a kızmaya gerek yok. Şu an böyle bir talebimiz yok. Hocamızın isteklerine göre değerlendireceğiz. Kimlerin gideceği belirlendikten sonra hangi mevkiye, kimi transfer edeceğimize karar vereceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’nde büyük başarılar elde etmek için mücadele edeceğinin altını çizen Demirören, “Üç kulvarda hedefimiz başarı olacaktır. Birçok kulüpten oyuncularımıza teklif var. Bizim için önemli olan hocamızın ne cevap vereceğidir. 9 Temmuz’da listeyi vereceğiz” diye konuştu. Kulüpler Birliği toplantılarına katılmayacağını da vurgulayan Demirören, “Fenerbahçe’nin olayı bizi ilgilendirmez. Kulüpler Birliği Başkanı çıkıp Beşiktaş’ın futbolcusuyla ilgili açıklama yapıyorsa, Kulüpler Birliği Başkanlığı’ndan başka her şeyi yapmalıdır. Onun samimiyetine inanmıyorum. Toplantılara katılmayacağım” ifadelerini kullandı. Teknik direktör Schuster ise kimin gideceği konusunda karar vermediğini belirterek “2 hazırlık maçını oynadıktan sonra karar vereceğim” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Övünç ÖZDEM / DHA