Yaşam Herkes bu sarhoşu konuşuyor

Herkes bu sarhoşu konuşuyor

Paylaş
Herkes bu sarhoşu konuşuyor

Aşırı alkollü bir adamın merdivenlerden yuvarlandığı, yollarda düşe kalka yürüdüğü anların güvenlik kamerası görüntüleri, İngiltere'de günün konusu oldu

Londra'da 40'lı yaşlarda aşırı alkollü bir adamın 5 farklı güvenlik kamerasına yansıyan düşme ve merdivenlerden yuvarlanma görüntüleri ülkede en çok izlenen ve merak konusu olan görüntü oldu.

Haberin Devamı

Görüntülerde bir alt geçidin merdivenlerinden aşağı inmeye çalışan adam bir kaç basamak indikten sonra alkolün etkisi ile dengesini yitirip takla attı.

Yeniden ayağa kalkan adam korkulukları tutarak merdivenlerden inmek isteyince bu kez korkuluklar üzerinden takla atarak zemine yuvarlandı. Burada burnu kanamaya başlayan adam, bir yandan cebinden çıkardığı mendille kanı durdurmaya çalışırken bir yandan da hedefine doğru yürümeye devam etti.

Sokaklarda defalarca yere düşen adam bir ara yol kenarındaki dubaların da üzerine devrildi. Hiç bir otomobil ve insanın geçmediği yollarda düşe kalka yol alan adamın görüntüleri güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Görüntülerin İngiliz basınında yayınlanmasının ardından halk, kendilerini güldüren ve alkolün etkisine karşı da ikaz eden adamın kim olduğunu merak ediyor.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5577","5577","201106","5577-4.jpg");