Spor Herkes İbrahim'in peşinde

Herkes İbrahim'in peşinde

Paylaş
Herkes İbrahim'in peşinde

Bursaspor'un gözde savunma oyuncusu İbrahim Öztürk'e Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş da talip oldu

31 Mayıs 2012’de sözleşmesi sona erecek olan İbrahim için önce Fenerbahçe’nin menajerlerle görüştüğü ortaya çıkmıştı. Bu arada İbrahiml’i uzun süredir izlemeye aldığı, tüm maçlarını takip ettiği, Beşiktaş Kulübü izleme komitesinin de bu konuda bir rapor hazırlayıp yönetime sunduğu öne sürüldü.

"SON KARARI YÖNETİM VERİR"

Bursaspor’un menfaatlerini düşünmek zorunda olduğunu ifade eden İbrahim Öztürk, "Bursa’da olmaktan dolayı çok mutluyum. Çünkü burada ilkleri yaşadım.

İlk Süper Lig deneyimim, ilk şampiyonluğum, ilk Avrupa tecrübemi burada yaşadım. Menajerime bazı teklifler geldiğini ben de duydum. Ama benimle ilgili en doğru ve son kararı yönetimimiz verir" dedi.

VEDERSON’A ÜLKESİNDEN TEKLİF VAR

Bursaspor’un sol kanat oyuncusu Gökçek Vederson’a Brezilya’dan teklif geldi. Sezon şında yeşil-beyazlı ekibe gelen ve performansıyla dikkati çeken tecrübeli futbolcu için menajerlerin önümüzdeki günlerde kulüp yetkilileriyle temas kuracağı bildirildi.

TRANSFERİ KADRODAKİ FUTBOLCULAR BELİRLEYECEK

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, yeni sezon yapılanması için düğmeye bastı. Hafta sonunda Belçika’da giderek bazı futbolcuları mercek altına alan başarılı Ertuğrul Sağlam, hazırladığı raporları yönetime sundu.

Öte yandan, yeni sezonda alınacak futbolcuların belirlenmesinde mevcut kadrodaki futbolcuların son karşılaşmalarındaki performansları dikkate alınarak yapılacağı, kalan 6 maçta teknik direktör Sağlam’ın son kararını yönetime bildireceği öğrenildi.

8’İNCİ RANDEVU

Ertuğrul Sağlam , Samsunspor, Kayserispor ve Bursaspor’un başında Güneş’e karşı şu ana kadar galibiyet elde edemedi. Pazar günü bu iki teknik adam 8’inci kez karşı karşıya gelecek.

İlk kez 2004-05 sezonunda karşı karşıya gelen iki teknik adamdan Şenol Güneş 5 karşılaşmada gülen taraf olurken, 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Emre KOŞAK/DHA

Haberin Devamı