Bilim - Teknoloji Herkes iPhone X’in çıkmasını bekliyor
Paylaş
Herkes iPhone X’in çıkmasını bekliyor

iPhone X üretim aşamasında yaşanan sorunlar nedeniyle gecikmiş olsa da telefona olan ilgi azalmadı. Analistlere göre X Apple’ın bugüne kadarki en başarılı telefonu olabilir

Merakla beklenen iPhone X henüz satışa çıkmadı. Konuya yakın kaynaklar telefonun ilk başta sınırlı sayıda satışa çıkacağını söylüyor.

Ancak tüm bu aksiliklere rağmen telefondan beklentiler oldukça yüksek. Analistlere göre iPhone’un 10. yılına özel hazırlanan bu yeni modelin satışları iPhone 6’dan bile iyi olacak. Bu da iPhone X’in Apple’ın tarihindeki en başarılı iPhone olacağı anlamına geliyor.

GBH Insights analisti Daniel Ive’e göre halihazırda geniş bir Apple kullanıcı kitlesi olması X’in işini kolaylaştıracak. Yeni bir iPhone’a geçmek isteyen birçok Apple kullanıcısı, telefonlarını değiştirmek için iPhone X’in çıkmasını bekliyor.


350 MİLYON KULLANICI YENİ TELEFONA GEÇMEYİ BEKLİYOR


Yapılan son araştırmalara göre yeni bir modele geçmek isteyen 350 milyon Apple kullanıcısı var. Üstelik bu kullanıcıların yüzde 93’ü yeniden bir Apple telefonuna geçmek istiyor. Bu da Apple’ın son amiral gemisi için oldukça umut verici. Çünkü yeni bir iPhone’a geçmek isteyen birçok Apple kullanıcısının bir numaralı tercihi birçok yenilikle gelen X olacak.

2018'DE REKOR SATIŞ RAKAMLARINA ULAŞILACAK


Bu verileri değerlendiren analistlere göre telefon özellikle 2018’de rekor satış rakamlarına ulaşacak ve Apple tarihinin en çok satan iPhone modeli olacak.

Haberin Devamı