Spor Herkes Maicon'un peşinde

Herkes Maicon'un peşinde

Paylaş
Herkes Maicon'un peşinde

Manchester City, Real Madrid ve Chelsea'nin transfer edebilmek için peşinde olduğu Maicon'a teklif yapmaya hazırlanıyor

Inter'de forma giyen Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Maicon için Avrupa'nın önde gelen kulüpleri adeta birbirleriyle yarışıyorlar. The Mirror'un haberine göre Mancini, bu transferin gerçekleşmesi için yönetime ısrar ediyor.

35 milyon Euro'luk bir teklif yapması beklenen Manchester City yönetimi, oyuncuyu ikna etmek için çaba harcıyor. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Maicon, "Bu sezonu üç kupa alarak kapattım.

Önümde Dünya Kupası var. Ülkem adına en iyisini yapıp dördüncü kupayı kazanmak en büyük hedefim. Turnuvanın ardından geleceğim hakkında düşünüp karar vereceğim" dedi.

LİVERPOOL'DAN SİMAO ATAĞI

Benitez, Portekizli oyuncuyu kadrosuna katmanın peşinde. Atletico Madrid'in kanat oyuncusu Simao Sabrosa'nın Liverpool'a transfer olacağı iddia ediliyor.

Daily Star'ın haberine göre UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde Atletico Madrid ile oynadıkları maçlarda Simao'nun gösterdiği performanstan etkilenen Liverpool menajeri Benitez, Simao'nun transfer edilmesi için yönetime istekte bulundu.

Daha önce çıkan haberler arasında Liverpool'un deneyimli oyuncu için 10 milyon Euro bonservis bedeli ödemeye razı olduğu yönünde.

Simao Sabrosa, 2007 yılında 19 milyon Euro karşılığında Benfica'dan Atletico Madrid'e transfer olmuştu.

MEXES: ROMA'DA KALIYORUM

Roma'nın stoperi Mexes, transfer döneminde takımdan ayrılmayı düşünmediğini ve Roma'da mutlu olduğunu ifade etti.

Mexes, "Roma'dan ayrılmak için bir neden yok. Hayatımdan memnunum. Sözleşmem devam ediyor ve burada kalacağım" dedi.

İstanbul/DHA

Haberin Devamı