Spor Herkes Volkan'ın peşinde

Herkes Volkan'ın peşinde

Paylaş
Herkes Volkan'ın peşinde

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Volkan Demirel'e Avrupa'nın önde gelen kulüpleri kanca taktı

Takımı Fenerbahçe gibi ligin ikinci yarısında formunu yükselten ve yaptığı kurtarışlarla, elde edilen başarıda pay sahibi olan Volkan Demirel, Avrupa devlerinin yakın takibine girdi.

İngiltere’den Everton, Tottenham, Fransa’dan Olympique Lyon, Marsilya, İspanya’dan Real Betis, Mallorca, İtalya’dan Lazio, Belçika’dan Standard Liege ve Anderlecht gibi ünlü kulüplerin, milli file bekçisini transfer listesine aldığı belirlendi.

Avrupa’nın dört bir yanından çeşitli takımların takibine giren Volkan Demirel’in, bütün bu gelişmelere karşın, sözleşmesinin devam ettiği Fenerbahçe’yi ön planda tuttuğu belirlendi.

ÖNCELİĞİ FENERBAHÇE


Transfer konusunda şu anda bir düşüncesinin olmadığını açıklayan tecrübeli kaleci, “Bana direkt olarak gelen bir teklif de yok. Sadece bazı takımların, menajerler aracılığıyla girişimde bulunduğunu biliyorum.

Ancak bunlarla ilgilenmiyorum. Çünkü Fenerbahçe’ye geçen yıldan kalan bir borcumuz var. Son maçta kaybettiğimiz şampiyonluğu bu sezon elde etmek istiyoruz. Önce bunu yerine getirelim, transfer konusunu daha sonra düşünürüz” diyerek, şu anda sadece şampiyonluğa odaklandıklarını ifade etti.

Haberin Devamı