Gündem Herkesin gözü önünde kaçırıldı

Herkesin gözü önünde kaçırıldı

Paylaş
Herkesin gözü önünde kaçırıldı

Fatih'te pazarda alışveriş yapan annesinin yanındaki çocuk arabasından kaçırıldı ve...

Alınan bilgiye göre, dün dokuz aylık bebeği Burhan Karagöz’le birlikte alışveriş yapmak üzere Ayvansaray Mahallesi Ağaçlıçeşme Sokak’ta kurulan semt pazarına giden Ayten Karagöz (30), alışveriş yaparken çocuk arabasındaki bebeğinin yerinde olmadığını fark etti.

Haberin Devamı

Çarşafa sardıkları bebekle uzaklaşan iki kişiyi gören Ayten Karagöz, esnaftan yardım isteyerek, bu kişileri yakalamaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Bebeği kaçıran iki kişi, sahil yolunda izlerini kaybettirdi. Görgü şahitlerinin ifadelerini alan, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ve ihbarları değerlendiren polis ekipleri, eşkali belirlenen şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Gaziosmanpaşa’dan yapılan bir ihbar üzerine Sarıgöl Mahallesi Laleli Caddesi’ne giden polis ekipleri, kaçırılan Burhan Karagöz’ü, Sebahattin O. (26) ve Kübra K’nın (16) yanında buldu.

Bu kişileri gözaltına alan polis, bebeği teşhis etmek üzere Karagöz ailesini polis merkezine çağırdı. Teşhisin ardından bebek, aileye teslim edildi. Benzer suçlardan çok sayıda sabıkaları olan şüphelilerin, polis merkezinde suçlarını itiraf ettikleri öğrenildi.

Haberin Devamı