Spor 'Herkesin keyfi yerinde'

'Herkesin keyfi yerinde'

Paylaş
'Herkesin keyfi yerinde'

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve takım kaptanı Sabri Sarıoğlu, GS TV canlı yayınında açıklamalarda bulundu

Fatih Terim 'in ayrılığından bu yana çalkantılı günler geçiren Galatasaray'da iki önemli isim açıklamalarda bulundu. Florya'da verilen akşam yemeği öncesi GS TV canlı yayınına katılan Başkan Ünal Aysal ve kaptan Sabri Sarıoğlu takımdaki son durum ile ilgili konuştu.

Ünal Aysal'ın açıklamaları şu şekildeydi:

Ciddi bir rakiple oynayacağız. Oldukça zor bir maç olacak. Ekibime güveniyorum. Bu maçtan da başarıyla çıkacaklardır. Bu akşam aslında bundan sonra hemen hemen çok sık yapmayı düşündüğümüz akşam yemeğinin ilkini gerçekleştiriyoruz. Herkesin keyfi yerinde. Bu sene de şampiyon olacağız. İdmanı baştan sona izledim ve keyiflendim. Çocuklar keyifliydi. Geçen senelerde yakaladığımız başarıları tekrarlamamız gerekli. Bakalım ne olacak.”

Sabri Sarıoğlu işe şöyle konuştu:

"Rize maçından önce güzel bir ortam var. İnşallah Rize karşısında alacağımız galibiyetle daha iyi olacağını düşünüyorum. Zorlu bir dönemeçteyiz. Hocamız bizden ayrıldı, ama hayat devam ediyor. Tabii ki bizden ayrılması bizi üzdü ama oyuncular olarak konsantrasyonumuzu üst düzeyde tutmak zorundayız. İnşallah bu zorlu dönemden en iyi şekilde çıkacağımıza inanıyorum"

Haberin Devamı