Türkiye (Son Dakika) Hesabı fazla buldu, kasadaki emekli polis memurunu öldürdü!

Hesabı fazla buldu, kasadaki emekli polis memurunu öldürdü!

Paylaş
Hesabı fazla buldu, kasadaki emekli polis memurunu öldürdü!

Konya’da bir derneğe ait içkili lokalde çalışan emekli polis memuru Hidayettin Kalaycı, hesaba itiraz eden müşteri Erhan Tekin tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Alkollü olduğu tespit edilen zanlı, gazetecilerin 'Neden öldürdünüz?' sorusuna, 'Ben kimi öldürmüşüm?' diye yanıt verdi.

Olay, bugün saat 06.45 sıralarında Selçuklu'da bulunan İnşaat Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ait lokalde meydana geldi.

Sabah saatlerine kadar derneğe ait lokalde çalışan bir kadınla alkol alan Erhan Tekin (57), işyerinin kapatılacağının bildirilmesi üzerine hesabı ödemek için kasaya gitti.

BIÇAKLA SALDIRDI


Burada 150 lira hesap çıkarılan Erhan Tekin, kasada görevli olan emekli polis memuru Hidayettin Kalaycı (55) ile hesabın yüksek olduğunu öne sürerek tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Erhan Tekin, kasaya yakın bir masanın üzerinde bulunan bıçağı alarak Hidayettin Kalaycı´ya saldırdı.


Erhan Tekin (Ortadaki)

KALBİNDEN BIÇAKLANDI


Erhan Tekin tarafından kalbinden bıçaklanan emekli polis memuru ağır yaralandı. Kanlar içinde yere yığılan Kalaycı, çağrılan ambulansla kaldırıldığı Konya Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.


Hidayettin Kalaycı

YAKALANIP DÖVÜLEREK ODAYA KİLİTLENDİ


Saldırı ardından kaçmak isterken dernek çalışanları tarafından yakalanıp, dövülerek bir odaya kilitlenen Erhan Tekin de, olay yerine gelen polislere teslim edildi. Gözaltına alınan ve alkollü olduğu ileri sürülen Tekin’in, kaç promil alkollü olduğu yapılacak sağlık kontrolünden sonra netlik kazanacağı belirtildi.


ÖLDÜRDÜĞÜNÜ DE BİLMİYOR


Konya Numune Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen alkollü zanlı, gazetecilerin "Neden öldürdünüz?" sorusuna, "Ben kimi öldürmüşüm?" diye yanıt verdi.

Haberin Devamı