Gündem Hesapta bu yoktu

Hesapta bu yoktu

Paylaş
Hesapta bu yoktu

Boşanmak üzere olduğu karısının evine eşyalarını almaya giden koca kötü bir sürprizle karşılaştı

KONYA’YA TAŞINMIŞTI

Haberin Devamı

6 ay önce 14 yıllık eşi Enver Erten’den (42) boşanmak için dava açan Ebru Erten (36), eşyalarını alıp İzmir’den memleketi Konya’ya geldi. Ev kiralayıp tek başına oturmaya başlayan Ebru Erten, internetteki oyun sitelerinde Selçuk Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi 4. sınıf öğrencisi İlhan Tuncer (28) ile tanışıp sık sık görüşmeye başladı.

AVUKATI AŞAĞIDAYDI

İlhan Tuncer, önceki gece sınıf arkadaşı Engin Muşlu (26) ile sevgilisi Ebru Erten’in evine gitti. Bu sırada Enver Erten de avukatı ile birlikte eşyalarını almak için İzmir’den eşinin Konya’daki dairesine geldi. Enver Erten, avukatına aşağıda beklemesini söyleyerek eşi ile konuşmak üzere yukarı çıktı. Kapıyı üzerinde eşofmanla İlhan Tuncer açtı.

Haberin Devamı

5 YERİNDEN BIÇAKLADI

Enver Erten içeriye bakıp eşini de eşofmanla görünce deliye döndü. Bıçağını çekti ve eşi Ebru Erten’in üzerine yürüdü. İlhan Tuncer, Ebru Erten’i korumak için önüne geçti. Bunun üzerine Enver Erten, önce İlhan Tuncer’i sonra da eşini bıçakladı. 5 yerinden bıçaklanan İlhan Tuncer evden çıkıp 100 metre koştuktan sonra sokakta yığılıp kaldı.

BIÇAĞIYLA EVDE BEKLİYORDU

Tüm bu olaylara tanık olan Engin Muşlu evin 500 metre ilerisinde bulunan karakola gidip durumu haber verdi. Polis, İlhan Tuncer’i sokak ortasında, Ebru Erten’i de evde kanlar içinde buldu. Her ikisi de hastaneye kaldırıldı ama İlhan Tuncer kurtarılamadı. Ebru Erten’in durumu ağır. Enver Erten de evde yakalandı.

Mücahit YURTSEVEN/DHA