Dr. Haydar Dümen Heyecan zorluyor...
HABERİ PAYLAŞ

Heyecan zorluyor...

Haberin Devamı

Erkeğin tecrübesi yoksa kadınla karşılaştığında panik yapıyor, kendini kontrol edemiyor. Heyecanlanıyor, ilişkiye girmeye kalmadan boşalıyor. Bu da eşini mutsuz ediyor. Çünkü kadın orgazmı yaşayamıyor. Beyler, her şeyi zamana bırakın. Korkmayın, tecrübelendikçe sorun kalmaz.

Böyle soru yok!

Kız penisimi küçük buluyor

24 yaşındayım, 110 kiloyum. 1.83 boyundayım. Cinsel organım 15 santim. Kız arkadaşım ufak diye yakınıyor. Kilo versem faydası olur mu, ne kadar uzar?

Cevap: Değerli okurum, kız arkadaşını haklı bulmuyorum. “Kilosu fazla, şakalaşırken altta kaldım, ezildim, üste çıksam omuzunda kuş gibi kalıyorum” deseydi haklısın diyerek, zayıflatma modasına da uyarak sana bir kür verirdim. Uzun boyuna sesini çıkardığını sanmıyorum. Kilo demek biraz da nefes demektir. Arkadaşın “Tık nefes kalınca korkuyorum, bu nedenle onu yormuyorum. Oysa ben de hamur gibi yoğrulmak istiyorum” yakınmasında bulunsaydı, ona da bir çare bulurdum. Hayır efendim, arkadaşın bunlarla ilgili değil. “15 santim penis küçük” diyorsa, ben de ‘Biz bu köşeden davul mu çalıyoruz?’ diye sitem ederim. Eğer 30 kilo verirsen 2-3 santim penis yağdan kurtulur. Kız da aradığını bulur.

Günün soruları

Ağırlık kaldırdım kan geldi

Ağırlık kaldırdım, benden birkaç damla kan geldi. Acaba kızlık zarıma zarar geldi mi? Çok korkuyorum.

Cevap: Ne oldu hanım kızım? Ne kadar ağır kaldırdın? Bir yerlerin mi incindi? Örneğin; belinde ağrı falan var mı? Ağır kaldırırken dengeni kaybettin ve düştün. Bacağında, poponda ezik oldu mu? Kısacası sen bir uzmana gitsen, benim sorularım ne ki doktor sana neler neler sorardı. Böylece sorumluluktan kurtulurdu. Örneğin; 6 ay sonra bel fıtığı olsan, “6 ay önce doktor bunu niye bulamadı?” onu suçlardın. Gelelim son sözlerimize; o nazik bölgede bir fark mı var yoksa bir işaret mi geldi? Sevgili okurum, her şeyde de böylesine saçma kuşkularla örneğin; düşmeyle, ağırlık kaldırmayla kızlık zarına bir zarar gelmez diye biz bu köşede yılda ortalama 32 makale yazıyoruz!!! Gözünü dört aç, beni oku, yakala mutluluğu.

Cinsellikte çok isteksizim

32 yaşında kadınım. 55 yaşında bir partnerim var. 6 senedir birlikteyiz. Onu seviyorum ama cinsellikte çok isteksizim. Ten uyumu sorunu mu yaşıyoruz? Yoksa benim sıkıntım ilaçla tedavi edilebilir mi?

Cevap: Sevgili okurum, “Sorun onda mı, bende mi?” sorusu dünyada yanıtı en zor olandır. ‘Sorun kimde? sorusu havada kalınca teşhis sıfırlanmış olur. Ben her ikinizdedir desem, bu durumda bedende mi yoksa ruhta mı sorusu akla gelir. Ruhtadır diye teşhis koysam, bilinçaltından mı yoksa ailenin yapılandırmasından mı konusu akla takılır, yine içinden çıkılmaz bir durum olur. Ten uyumu biyolojik olarak yanlış ancak kestirme yoldan kullanıldığında doğru bir tanımlamadır. Şimdi ne yapacağız? Uzaktan iğneyle kuyu mu kazacağız? Önemli bir konu, önünüzde uzun yıllar var. Bir uzmana git, analitik bir psikoterapi yapılsın. Bundan sonra da yaşamınıza mutluluk kapıları açılsın.

Sertleşir sertleşmez boşalıyorum

25 yaşındayım, 1 yıldır kız arkadaşım var. Sevgilimle öpüşürken sertleşme oluyor ve hemen boşalıyorum. Bu da moralimi bozuyor. Kız arkadaşıma doymuyorum. Bu nedenle sürekli ilişkiye girmek istiyorum. Kız da bundan sıkıldı ama sesini çıkarmıyor. Ne yapmalıyım?

Cevap: Değerli okurum, heyecandan yavrum heyecandan. Heyecandan sertleşiyor, heyecandan boşalıyorsun. Sevgiline bir türlü doymaman doğaldır. Daha fazla istemen de doğal olabilir. Ama karşı tarafın buna verdiği yanıt önemli. Herhalde dengeleri o kuruyor. Bence de böylesi doğru. Keyfine bak.

Eşim ilişkide çok acı çekiyor

30 yaşındayım. Penisim büyük olduğu için eşimin canı yanıyor. Bu durum evliliğimi tehlikeye sokuyor. Ne yapmam lazım?

Cevap: Değerli okurum, teknik öğreneceksin. Yarısını kullanacaksın. Eşinin acısını giderecek yöntemleri uzmanlara danışarak bulacaksın.

Kızlık zarım esnek olabilir mi?

20 yaşında kızım. Geçen hafta erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, hiç acı duymadım, kan gelmedi. Kızlığım bozuldu diye çok korkuyorum. Acaba kızlık zarım sizin yazdığınız gibi esnek olabilir mi?

Cevap: Esnek yavrum, esnek. Bir daha yineliyorum esnek, esnek. Üzüntüye, sıkılmaya gerek yok.

Penisim 8.5 santim

18 yaşındayım ve 57 kiloyum.Penisim 8.5 santim. Ne olur bana yardım edin.

Cevap: Değerli okurum, rahat etmen için bir üroloji uzmanına başvuracaksın. Eğer kilolu isen işin daha kolay çözülecek. Bu gibi durumlarda hastayı birebir görmek gerekiyor. Doğru yol bu.

İkisinde de kan geldi

20 yaşında kızım. Sevgilimle uzun süredir birlikteliğimiz var. İki kez ilişkiye girdik. İkisinde de benden kan geldi. Bunun nedeni ne olabilir?

Cevap: Sevgili okurum, zar tekrar tekrar kanayabilir. Bu sorun değildir. Bir süre sonra kanamaz olur.

Hep istekli mi olurlar?

Bir kadın bir kez ilişkiye girdikten sonra sürekli cinsel istek duyar mı? Ben ilk defa ilişkiye girdikte sonra vajinalarında boşluk hissi duyduklarını ve ilişkiye girmek istediklerini duymuştum. Acaba doğru mu?

Cevap: Sevgili okurum, doğru değil. Cinsellik erkeklerde ve kadınlarda kişilere özeldir. Kimisi çok isteklidir, kimisi hiç istek duymaz. İşin bu tarafına erkek olarak karışmasan daha iyi olur. Neyi yakalamak istiyorsun? Kadın istek duyorsa duysun, duymuyorsa gitsin tedavi olsun. Kuralı budur. Sana ne oluyor?

Zararı var mı?

19 yaşındayım. Haftada bir kez mastürbasyon yapıyorum. Tatmim olmadığım için üst üste 5 kez oluyor. Acaba bunların bana zararı var mı?

Cevap: Sevgili okurum, ben de sana bir soru soracağım. Günde 7 öğün yemek yiyorum. Sen bana ne dersen ben de sana aynısını söylüyorum. Ben size bu sayfalarda 50 defa haftada 3’e inin demiyor muyum? Sonunda problemlerle karşıma gelmeyin, hayatınızı düzene koyun.

Sevgilim ilişkiye girmek istemiyor

15 yaşındayım. Cinsel organımın boyu 22 santim. Kız arkadaşım benimle ilişkiye girmek istemiyor. Ne yapmalıyım?

Cevap: Sevgili okurum, bu yaşta kız arkadaşına penisini nasıl ve nerede nasıl gösterdin? İşin gücün yok mu? Annen, baban nerede? Yoksa okulun yolunu da mı unuttun? Doğru derslerinin başına.

Her kadını seks objesi gibi görüyorum

20 yaşındayım. Sürekli tahrik olmuş bir şekilde geziyorum. Karşılaştığım her kadını seks objesi olarak görüyorum. Bundan nasıl kurtulurum?

Cevap: Sevgili yavrum, uzatmadan kısa keseyim. Biraz psikolojik yardım alman gerekiyor. Bu tempoyla bu gemi yürümez. Okyanus ortasında kalakalırsın. Benden söylemesi. İradeni kullan desem yetersiz kalacak. Mutlaka bir büyükle diyaloğa gir, yardım iste. Belki de seni bir hekime götürürler.

Sperm bulaştı

Kız arkadaşım yüzeysel sevişiyorduk. Prezervatif takmıştım ama boşaldım. Prezervatif çıkmış, spermler vajinasına bulaşmıştı. Ama birleşme olmadı. Sizce hamile mi?

Cevap: Değerli okurum, bu koşullarda kız arkadaşın kesinlikle gebe kalmadı. Geçmiş olsun.

Acaba hamile miyim?

19 yaşındayım. Sevgilimle ilişkiye girdik. Birkaç gündür midem bulanıyor, adetim gecikti. Cinsel ilişkiye giriyoruz, ben isteksizim. Hamile miyim?

Cevap: Sevgili okurum, olabilir. Biraz daha bekle. Bir süre sonra bir test yaptırırsanız. Gerçek ortaya çıkar.

Kısırlık yaparmış

27 yaşındayım, 3 yıldır evliyim. Bugüne kadar hep prezervatifle korunduk. Sürekli kullanılırsa kısırlığa neden olduğunu duyduk. Acaba doğru mu?

Cevap: Değerli okurum, dünya prezervatif kullanıyor. Ama dünya nüfusu da durmadan artıyor. Birinci mantık doğru değil. Eğer eşin ve senin için prezervatif zevk ve kullanım bakımından bir sorun yaratmıyorsa en pratiği o. Koruma yüzdesi 80 dolaylarında. Doğum kontrol hapları için bir kadın doğum uzmanının önerisini alın.

Günün sözü: Aklı ete muhtaç kılma. H.D.

16

Sıradaki haber yükleniyor...
holder