Dr. Haydar Dümen Heyecanı sokakta arama
HABERİ PAYLAŞ

Heyecanı sokakta arama

Haberin Devamı

Evlilik yıllar içinde yıpranıyor, çocuk derdi, monotonlaşan cinsel yaşam derken işler zorlaşıyor. Erkeğin gözü dışarıya kayıyor, heyecan arıyor. İşte sorun da burada başlıyor. Beyler, mutluluk sokakta aranmaz. Yuvanızı dağıtıp eşinizden olmayın.

BÖYLE SORU YOK!

Her erkeği hayal ediyorum 24 yaşında kızım. Erkeklere karşı çok istekliyim. Gördüğüm tüm erkeklerle ilişkiye girmeyi hayal ediyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, işin zor. Yani iştahlı ve açsın. Mide ve sinir sistemin hiperaktif. Durmadan “Doyur beni, doyur beni” diye seni zorluyor. Vitrinde yiyecekler, kaymaklı kadayıflar, şambabaları ve daha neler neler... Tümü “Al beni, ye beni” der gibi iştahına göz kırpıyorlar. Bir başka vitrinde kızarmış tavuklar... Onlar seni çekmediyse çikolatalar, pastalar derken mide iyice iştah asidini salgıladı, doğruyu yanlışı görecek halin kalmadı. Başın döner, iraden söner oldu. Hayırlısı olsun demek de bize kaldı.

İlk kez ilişkiye girecektim

25 yaşındayım, bir hayat kadınıyla ilk kez ilişkiye girecektim. Ama hemen isteğim kaçtı ve bir şey yapamadım. Ne olacak böyle?

CEVAP

Değerli okurum, karnın aç ama önüne konulan yemek itici ve mide bulandırıcı ise iştahı olumsuz etkiler. Yemeğin takdim şekli, masası, tabağı, bıçağı iç açıcı değilse, üstelik hadi al kaşığı, ver yemeği tarzında bir acelecilik varsa, beklenen sonuç gerçekleşmez. Bu gibi durumlarda ruhsal kalitesi seçici olanlarda sendeki hüsran yaşanır. Ne olacak diye sorun yoktur. Gerekirse uygun koşullarda deneme yapabilirsin. Bu da gerekli. Çünkü 10 yıldır mastürbasyonla idare ediyorsun. Ona şartlanmışsın, beden mekanizmalarında buna alışmış.

Kadınlar peşimi bırakmıyor

22 yaşındayım, işim gereği çok fazla kadınla bir aradayım. Cinselliği yaşamakta sorunum yok. Ama ilişkiye girdiğim kadınlar sürekli peşimde, yeniden ilişkiye girmek istiyorlar. Bunu nasıl engellerim?

CEVAP

Değerli okurum, kolunu kaldır, altında duran, en büyük yardımcın olan iradene bak. Sonra merdiven kur, beynine tırman. Oradan psikolojine pencere aç. Aldığın izlenim ve sonucu bir rapor yap, vicdanına uzat. Raporun yorumu sana kalmış. Aklına uymayanları ise, beyninden sil at. Ne kaldı geriye? İlişkilik 1-2 kişi. Ve yavaş yavaş bitir bu işi. Bir gün başına derde girebilir. Kapının dışında biri seni bekleyebilir!!! Haber benden, karar senden.

Cinsel organım çok ince

16 yaşındayım. Penisim çok küçük ve ince. Yaşıtlarımınki benimkinden çok daha kalın ve büyük. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli yavrum, seninki de büyüyecek üzülme. Bir tek şeye dikkat et. Yumurtalar fındık kadar ve ondan küçük ise acilen bir üroloji uzmanına başvur. Yumurtalar bir badem kadarsa sorun yok. Kendi haline bırak. Penisin büyüyecektir.

İsteksizlik başlıyor

Erken boşalıyorum. Bir de ilişkide isteksizlik sorunum oluyor. Bir kez boşalınca penisim sertliğini kaybediyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, fiziksel yapın normal. Erken boşalma evlilik koşullarında tedavi edilir. Pek çok erkek bundan şikayetçi.

İlişkide acı çekiyorum

29 yaşında kadınım. Eşimi çok seviyorum ama cinsel ilişkide acı çekiyorum. Onunla bir araya gelmeye korkuyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, ilk önce bir kadın doğum uzmanına gideceksin. Orada organik bir sebep yoksa, bu acıyı biz yok ederiz.

Doymuyorum

25 yaşındayım. İlişki sırasında ereksiyon sorunu yaşıyorum. Günde 6-7 defa ilişkiye giriyorum ama doymuyorum. Penisimin boyu 22 santim. Kız arkadaşlarım acı çektiklerini söylüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin boyuna yapılacak bir şey yok. Kızlarla her gün 6-7 defa ilişkini anlayamadım. Nereden, nasıl, kiminle? Herkes seni hazır mı bekliyor? Hadi oradan be! Beni daha fazla yorma ve kızdırma. Bir an önce insan ol, adam ol.

Her yerde penisim sertleşiyor, neden?

18 yaşındayım. Penisim aniden sertleşiyor. Olur olmadık yerlerde sertleşmesi beni utandırıyor. Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP

Hiçbir şey çocuğum, hiçbir şey. Sıkı iç çamaşırı giy. Ona göre disipline al. İstese de havalanmasın. Yani ayağından zincirlenmiş bir aslan gibi kalabalık yerlerde haddini bilsin. Aşağı doğru baksın ve saygılı olsun. Bu arada sen beynini biraz disipline et. Efendi ol, asla şımarıklık yapma. Bunların dışında da yapılacak bir şey yok. Aslında dert de değil.

Kızlık zarım bozulmuş olabilir mi?

25 yaşında kızım ve 2 ay sonra evleneceğim. 3 yıl önce mastürbasyon yaparken kan gelmişti. Adetimin son günleriydi ve az kan geliyordu. Kızlık zarım bozulmuş mudur? Mantar olduğum için doktora gittim. Beni muayene ettiler. Acaba kızlık zarıma zarar vermişler midir?

CEVAP

Sevgili okurum, merak etme, kızlık zarın yerinde duruyor. Bir olasılıkla esnek.

Bunalımdayım

Cinsel organım 9 santim. Kız arkadaşım beni hep aşağılıyor. 25 yaşındayım ve penisim büyümüyor. Bu yüzden evlenmek bile istemiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, penisin ameliyatla 1-2 santim büyüyebilir. Evlendikten sonra bu yönde de eşinden bir istek gelirse bu operasyon yapılabilir. Penisinin fonksiyonları yerindeyse kafana takma. Kız arkadaşının boş konuşmalarına da üzülme.

Artık zevk alamaz oldum

22 yaşındayım. Ben sık sık kız arkadaşlarımla ya da birçok kadınla cinsel ilişkiye giriyorum. Artık zevk alamıyorum. Ben ilişkiyi istemesem bile kız arkadaşım sürekli ısrar ediyor. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, cinsellikten çabuk bıkmışsın. Kız arkadaşını da alıştırmışsın. O da senin peşini bırakmıyor. Bu durumda bir süre cinsel perhize girmeniz gerekiyor. Bu kızdan biraz uzak dur. O da kendi dengelerini kursun.

Gözüm hep dışarıda...

11 yıllık evliyim, 2 çocuğum var. Karım birleşmeden zevk alıyor ama öncesinde kendini çok zorluyor. Ben çok istekliyim. Karım beni tatmin etmiyor. Gözüm sürekli dışarıda ama aldatmak istemiyorum. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, evliliğe devam. Gözün dışarıda, güvercinler gibi uçsun ama asla birine konmasın. Türkiye’deki kadınları yarısı eşin gibi. İyi ki cinsel birleşmeden zevk alıyor, bak yine şanslısın. Eşine duygusal yaklaş. O da biraz kendine çekidüzen versin, fantezileri kullanın. Ona da bazı görevler düşünüyor. At samandan bıkar. Arpasını dışarıda bulmaya çalışırsa aile çöker. İki de çocuk var. Değerli okurum, el ele verin, profesyonel yardım almaya bakın.

Penisimden kan geliyor

18 yaşındayım. Her gün ilişkiye giriyorum. Girmeden dayanamıyorum ve her ilişkiden sonra penisimden kan geliyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, sen mastürbasyonu cinsel ilişki sanıyorsun. Olmaması gereken yerde kan varsa bu ciddi bir olaydır. Senin hemen bir üroloji uzmanına başvurmanı öneriyorum. Bu uzaktan teşhis edilecek bir sorun değil.

GÜNÜN SÖZÜ

Nefret ve sevgi şeytanla meleğin yan yana yaşaması gibidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder