Dr. Haydar Dümen Heyecanlar azalırsa...
HABERİ PAYLAŞ

Heyecanlar azalırsa...

Haberin Devamı

Her evde sorunlar çıkar, evlilik ve onun parçası olan eşler içine kapanabilir. Ya da heyecanlar ve eşe duyulan istek azalabilir. Böyle durumlarda çift fantezileri devreye sokup hayatı renklendirmeli ki sorunlar çözülsün...

BÖYLE SORU YOK!

Sebebi erkeklik hormonu mu?

22 yaşındayım. 3 yıldır yarı profesyonel sporcuyum. Duyduğuma göre sporcuların testosteronu fazlaymış. Günde 2-3 mastürbasyon yapıyor ya da ilişki yaşıyorum. Bu istek sporcu olduğum için mi?

CEVAP

Merhaba kulaktan dolma bilgili meslektaşım! Sportmensin, gören maşallah desin. Yakışıklık ise bol keseden. O da bizden bahşişi. Yapı öteki sistemleri de harekete geçirdi, erkeklik hormonu da bundan payını aldı. Yani çoğalmadı ama hakkını da yemedi. İç hesaplaşma şöyle: Ne duruyorsun? Bedenin sağlam, kasların kasıldı, hayalin uçtu, organ da bu tempoyu ayağa kalkarak alkışladı. Mastürbasyona haftada 4’e izin verdik, sen sağ, biz selamet. Gerisini düşünsün senin alamet!

3 aydır birlikte olmadık

25 yaşında kadınım, 2.5 yıldır evliyim. 3 aydır hiç ilişkiye girmedik. Eşim çok iş seyahatine gidiyor. Acaba hayatında başka biri var mı? Bir erkek 3 ay cinselliği yaşamadan durur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, geçmiş olsun. Evliliğin oluşumu taa başından şansa kalmış ve bu şansın da kayaya toslamış. Adamının sorunu tek yönlü değil. Ola ki mastürbasyona tutkundur. Ola ki ilk denemeyi seninle yapmış, aradığını bulamamıştır. İç tepileri ise karanlık ve onun tarafından örtülü tutulduğundan göremiyor, teşhis koyamıyorum. Dışarıda ilişkisi olduğunu da sanmıyorum. Diyelim ki sana açamadığı sorunu var. Sen niye komşunun papağanı gibi suskun duruyorsun? Zaman aleyhine işliyor.

Hiç tatmin olmuyorum

20 yaşındayım, hiç ilişkiye girmedim. Haftada 3 kez mastürbasyon yapıyorum. Mutsuz olunca suni vajina aldım ama yine tatmin olamıyorum. Partner bulmak çözüm mü?

CEVAP

Değerli okurum, cinselliğinin aktif ve de anarşik yapısı içindesin. Şartlar ise sana fırsat tanımıyor ve yol vermiyor. Mastürbasyon da bu işe çare bulmuyor. Sorunu çözdüğünü sanıyorsun ama daha da batıyorsun. Bu sistemden yararlanan birileri ise, açıyor göğsünü sizin gibi kuşlar konsun istiyor ve sizler de konuyorsunuz. Ya suni vajina ya da şişme bebeğe mahkum oluyorsunuz? Mucize sandığınız ve çare umduğunuz lastiğin uzayıp kısalmaktan başka bir özelliği de yok!!! Kaldın mı iki arada bir derede? Dereye kapılma, lastiğe bağlanma, haftada 3 mastürbasyondan şaşma, partner de arama.

Bozulmuş olabilir mi?

24 yaşında kızım. 2 yıl önce erkek arkadaşımla seviştik. İç çamaşırımda çok az kan vardı. Kızlığım bozulmuş olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, bozulma olmadı. Ondan emin ol. Ama ilk gece birleşmede kızlık zarın esnekse kanama da olmaz.

Kızlardan sıkılıyorum

23 yaşındayım. Hoşuma giden her kızla konuşuyor, sürekli ilişkiye girmeyi düşünüyorum. Çoğunda başarılı oluyorum. Sonra da ondan sıkılıyorum. Tek biriyle olmak istiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, ol be oğlum. Birisiyle birlikte olmak istiyorsan ol. Seni paralı asker gibi kim cepheye gönderiyor? Bunlar senin elinde. Bana ne soruyorsun?

Sildik ama korkuyoruz

18 yaşındayım. Sevgilimle sürtünme yoluyla seviştik. Vajinanın üzerine boşaldım. Kız temizlenirken sperm görmüş. Onu da sildi. Acaba kız arkadaşım hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, kalacağını sanmıyorum.

Boyu başıma dert oldu

Beraber olduğum kadınlar penisimin büyük olduğunu söylüyor, ilişkiye girmek istemiyorlar. Acaba ameliyat ya da başka bir yöntemle kısaltmam mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, büyük penisler ameliyatla küçülmüyor. İdareli kullanmayı öğren.

Yırtılmış olabilir mi?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla birbirimizi sürtünme yoluyla tatmin ediyoruz. En son sürtünme yoluyla ilişkiye girdikten sonra sevgilim iç çamaşırında kan görmüş. Acaba kızlık zarı yırtılmış olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, olabilir. Belki de zedelendi. İkinci olasılık daha yüksek. Ama bilinmez ki. Sonunda kapalı bir kutu. Orada da ne senin ne arkadaşının gözü var. İnce hesap bunlar. Çare: Dikkatli olmak.

Erken boşalıyorum

İlişkiye girdiğimde erken boşalıyorum, acaba tedavisi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmanın tedavisi evlilik koşulları oluşmuşsa var. Çünkü tedavide alacağın ilaçlar, kullanacağın yöntem duruma göre ayarlanıyor. Şimdilik idare et. Evlendiğinde düzeltiriz.

Kocamın ilgisini nasıl çekerim?

35 yaşında kadınım, kocam bana ilgi göstermiyor. Sırtını dönüp yatıyor, çoğu zaman beni reddediyor. Onu kaybetmek istemiyorum. Kocamın ilgisini çekmek için ne yapmalıyım? Bana ne önerirsiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, ilişkinizin monotonlaştığını düşünüyorum. Renklendirmek elinde. Gerçekten sorunu yoksa kocanı yeniden keşfetmeye çalış, haftada 1-2 onu hoş, erotik giysilerle karşıla, güzel masalar kur, romantik ortamlar yaratmaya çalış. Birkaç deneme sonrası yeniden mailini bekliyorum

Gebe kalır mıyım?

19 yaşında kızım. 1.5 yıllık ilişkim var. Erkek arkadaşımla düzenli ilişkiye giriyoruz. Sevgilim boşalmadan önce bir sıvı geliyor. Bu sıvıdan hamile kalabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, o sıvıdan hamile kalma ihtimalin yok. Amma o sıvının içine karışmış spermler olabilir. Çok nadir ama ihtimaller içerisinde düşünürsek gebe kalabilirsin. Korunma yöntemlerine bak, dikkatli olun.

Orgazm olamıyorum

27 yaşında kadınım ve 1 yıllık evliyim. Vajinal orgazm olamıyorum, neden?

CEVAP

Sevgili okurum, vajinal orgazm kadınların yüzde 50’sinin sorunu. Tabii vajinal orgazm erkekle de ilgili. Süre, yaklaşım tarzı, pozisyonlar falan. Sabırlı ol, kafana takma. Vajinal orgazm olma ihtimalini aklına getiren fantezileri uygulayıver.

Cinselliğe çok düşkünüm

39 yaşında, 2 çocuk babasıyım. Cinselliğe düşkünüm. Bazen karımı aldattığım oluyor ama doymuyorum. Yoldan geçen güzel bir kadın görsem içim titriyor, fanteziler kuruyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, durumun kötü. Nereye gidiyorsun? Bu yolculuk seni nereye götürecek. Kendini topla. Evde gül gibi güzel bir karın, çocukların varken onlara yazık etme. Efendi ol, baba gibi davran.

Tatmin etmeye yeter mi?

24 yaşındayım. 1.96 boyunda, 63 kiloyum. Penisim 13 santim. Sizce bu kızlık zarını bozmak için yeterli mi?

CEVAP

Değerli okurum, her şey için yeterli.

Uzun zamandır adet görmüyor

Sevgilimle ön sevişmede kız arkadaşımın vajinasının üzerine boşaldım. Sevgilim uzun zamandır adet görmüyor. Hamile mi?

CEVAP

Olabilir değerli okurum, derhal bir gebelik testi yaptırın. Kolay yapılan bir şey. Bunu hemen yaptırın ki bir sorun çıkarsa çözümü için geç kalmayın.

GÜNÜN SÖZÜ
Fazla özveri düşmanlıkla döner geri. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder