Dünya 'Hiç doğal değil'

'Hiç doğal değil'

Paylaş
'Hiç doğal değil'

5 ay önce ölen Amerikalı oyuncu Brittany Murphy'nin kocası senarist Simon Monjack evinde ölü bulundu

‘Karısını öldürdü’ iddiası

Amerikalı oyuncu Brittany Murhpy 20 Aralık’ta 32 yaşındayken senarist kocası Simon Monjack’in kollarında kalp krizinden ölmüştü. Ünlü oyuncunun ölüm sebebinin ilaç zehirlenmesi olduğu öne sürülmüştü.

Simon Monjack “Karımın kesilip biçilmesine dayanamamam” diyerek ünlü oyuncuya otopsi yapılmasını reddetmişti. Bunun üzerine Brittany Murphy’nin ölümünde kocasının parmağı olduğu iddia edilmişti.

Bu iddialar yüzünden Simon Monjack bunalıma girmişti. Simon Monjack’ın itirazlarına rağmen Brittany Murphy’ye yapılan otopside ünlü oyuncunun ‘doğal sebeplerle’ öldüğü belirlenmişti.

Borç içinde yüzüyordu

2007’den beri Brittany Murphy ile evli olan Simon Monjack, eşinin ölümünü atlatamamıştı. Borçları nedeniyle maddi sıkıntı yaşayan 39 yaşındaki Simon Monjack dün Hollywood’daki evinde ölü bulundu.

Eşinin ölümünden 5 ay sonra hayatını kaybeden Simon Monjack’in intihar ettiği öne sürüldü. Fakat yapılan ilk otopsi, Simon Monjack’in ‘doğal nedenlerle’ öldüğünü ortaya çıkardı.

Genç yaştaki karı-kocanın 5 ay arayla birbirine benzer şekilde ölmesi ‘doğal olamayacak kadar ilginç bir tesadüf’ olarak yorumlandı. Simon Monjack daha önce de kalp krizi geçirmişti.

Haberin Devamı