Cem Kerpiççiler Hiç mi ders alınmıyor?
HABERİ PAYLAŞ

Hiç mi ders alınmıyor?

3 Temmuz'dan önceki süreçte Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 'diktatör' gibi davrandığı için suçlanır ve eleştirisi konu edilirdi. Taraftarların müşteriye dönüştürülme sürecindeki bayraktarlığından, kendisini destekleyen taraftar grubunu baştacı edip, eleştirmeye kalkanı 'hain' ilan edişinden, istişareden hoşlanmayıp 'kendi kararını her zaman en doğru bulup' birlikte iş yapma kültüründen uzak oluşundan başlayarak çıkaracağımız liste bu yazının boyunu aşar.

Başka bir yolu yok muydu?

Geçen yıl uzun süre bekletip takımın başına geçirdiği Ersun Yanal'ın harika bir performansa imza atmasının ardından, bu yıl Aziz Yıldırım'ın Sheffield ve Sevilla karşısında alınan mağlubiyetlerin ardından futbolcularla toplantı yapıp hocayı odasında bekletmesi en hafif ifadeyle saçmalıktır. Hürriyet Gazetesi'nden Ahmet Ercanlar'ın haberine göre; "Yıldırım takım ile toplantı yaparken Yanal odasına kapandı ve hiç dışarı çıkmadı. Başkan'ın gittiği söylendiğinde odasından çıktı ve takım ile birlikte antrenmana çıktı."

Her şeye de siz karar vermeyin!

Forma tanıtımdan tutup, futbolcuların nasıl oynayacağına, hangi taraftarın sahaya girip giremeyeceğinden tut da saha da hangi futbolcunun alkışlanacağına kadar kulüp ile ilgili her noktada tek karar verici olan Aziz Yıldırım başından geçen ve bu nedenle tüm Fenerbahçelilerin başından geçen olaylardan hiç ders almışa benzemiyor. Kısa süre sonra başlayacak lig öncesinde bu tür bir davranış Aziz Yıldırım'ın ne yazık ki değişmediğinin en net göstergesi. Hayatın her alanını dizayn etmeye çalışan birini hatırlatıyor bana hem de buna hakkı olmadan!

Haberin Devamı

Ersun Yanal ise akşam saatlerinde Twitter hesabından iddia edilen haberi yalanladı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder