Gündem Hiçbiri manken değil ama...

Hiçbiri manken değil ama...

Paylaş
Hiçbiri manken değil ama...

Antalya'daki otel, müşterileri arasında düzenlenen güzellik yarışmasına farklı meslek gruplarından 9 turist, 50 bin Euroluk ödül için podyuma çıkacak

Antalya’nın Konyaaltı ilçesine bağlı Beldibi Mahallesi’ndeki Rixos Sungate Otel’in, mayıs ayından bu yana 15 günlük aralarla otelde konaklayan turistler arasında düzenlediği elemelerle belirlenen farklı meslek gruplarından 9 finalist turist, 11 Eylül akşamı gerçekleştirilecek finalde yarışacak.

Büyük finalde yarışmaya hak kazanan turistlerin bir haftadır otelde kamp yaptığını belirten Rixos Sungate Otel Genel Müdürü Cem Uzan, finalistler arasında hiç model olmadığını kaydetti.

BANKACI DA VAR, HUKUK OKUYAN DA

Kazan’da BTA Bank’ta çalışan Rus Maria Rosina, ağustos ayının başında tatilini geçirmek için Türkiye’ye geldiğini söyledi. 23 yaşındaki bankacı, "Finaller için tekrar tatil yaptığım otele geldim.

Burada bir model gibi ağırlanıyoruz. Ama inanın yarışma hazırlıkları, danslar, koreografiler, her gün saatlerce süren yoğun tempo, bankadaki yorucu hesap işlerini aratmıyor" dedi.

Ukrayna’nın Donetsk kentinde yaşadığını ve geçen ay tatilini Türkiye’de geçirdiğini anlatan 21 yaşındaki Maria Lytvynova ise ülkesinde fotoğraf, grafik ve tasarım üzerine üniversite eğitimini sürdürdüğünü belirtti.

Elemelerde birinci seçilerek finale yükselmenin kendisi için farklı bir tecrübe olduğunu aktaran Lytvynova, elinden bırakmadığı fotoğraf makinesi ile sık sık diğer finalistleri fotoğrafladı.

20 yaşındaki Özbekistanlı güzel Tsvetaeva Zlata Germanova da Moskova Üniversitesinde hukuk eğitimi aldığını söyledi. Mayıs ayında Türkiye’ye geldiğini ifade eden Germanova, "Geldiğim hafta ilki düzenlenen güzellik yarışması elemelerinde birinci olunca ikinci bir tatil fırsatı yakaladım. Güzellik yarışmasının kampı benim için ikinci tatil oldu" diye konuştu.

İbrahim LALELİ/ ANTALYA (DHA)