Spor Hiddink: İşimiz hiç kolay değil

Hiddink: İşimiz hiç kolay değil

Paylaş
Hiddink: İşimiz hiç kolay değil

A Milli Futbol Takımımız'ın Teknik Direktörü Guus Hiddink, dün düzenlediği basın toplantısında ilginç açıklamalar yaptı.

Ay-Yıldızlı ekibimizin, Belçika’ya karşı kötü bir istatistiği olduğunu dikkat çeken Hiddink, “2010 elemelerinde onlara 5 puan kaybettik. Bu tabloyu değiştirmek için sahaya çıkacağız. İki takımın da iki sene öncesinden kadar iyi duruma geldiğini söyleyebilirim. Oyuncularım ne yapacaklarını biliyorlar. İşimiz kolay olmayacak. Ancak rakibimizin zayıf yönlerini biliyoruz. Ve onları buradan vurmaya çalışacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Hiddink ayrıca Basketbol Milli Takımı’nın, Fransa’yı yendiği maçla ilgili olarak, “Sonuç herkesi çok mutlu etti. Sadece iyi oyundan dolayı değil, oyuncuların rakibe, hakemlere karşı centilmence tavır da beni mutlu eden diğer faktörlerdi” dedi. Basın toplantısına katılan kaleci onur Kıvrak da şunları söyledi:

Onur göreve hazır

“Rakibimiz çok güçlü. Kazakistan’da elde ettiğimiz 3 puan bize oldukça moral kazandırdı. Takım olarak bu maçın önemini biliyoruz. İyi hazırlandık. Yine kazanıp 6 puanlık hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Liverpool’a karşı önemli bir maça çıktım. Böyle karşılaşmalar kariyerim için çok önemli. Her zaman tecrübe ediniyorum. Belçika maçı da önemli, kendimi iyi hazırladığımı düşünüyorum. Hocam görev verdiği müddetçe her zaman hazırım.”

Haberin Devamı