Osman Şenher Hiddink iyi başladı
HABERİ PAYLAŞ

Hiddink iyi başladı

Dünya Kupası’na katılamamanın şokunu yavaş yavaş atlatıyoruz. Hazırlık maçı da olsa 45 senedir yenemediğimiz Romanya’yı mağlup etmek gurur verici bir durum. Emre Belözoğlu, Arda Turan ve Gökhan Gönül gibi yıldızları seyretmek gerçekten keyif verici. Dün geceki Romanya karşılaşması bundan sonraki maçlar için kesinlikle ölçü olmayacak. Belli ki Hollandalı hoca futbolcuları tanımak istiyor. Bunun için de arayışları sürecek. Belki de Mehmet Aurelio ve Kazım gibi futbolculara bir daha milli formayı giydirmeyecek. Bunun için de yapılması gereken tek şey var; Hiddink maçtan maça Türkiye’ye gelmemeli. Anadolu’ya gidip her hafta sonu karşılaşmalar seyretmeli.

Haberin Devamı

Hatta Bank Asya 1.Ligi’ni de takip etmeli. Belli ki dün geceki kadroyu Oğuz Çetin’in tavsiyesiyle Milli Takım’a çağırmış. Halbuki Trabzon’dan Ceyhun Gülselam ve Selçuk İnan, Antalyaspor’dan Necati Ateş gbi Bursaspor’dan, Gaziantepspor’dan, Milli Takım’a çağırılması gereken çok futbolcu var. Hiddink bu oyuncuları tanımıyor. Oğuz Çetin’in kafasındaki kadronun dışına çıkmalı.

O zaman daha başarılı olur. Milli Takım’da rekabet ortamı yaratılır. Bunun için de Türkiye’de daha çok zaman geçirmeli. Sonuçta Hiddink ile yeni bir heyecan geldi. Bir de futbolcular arası rekabet gelirse 2010 Dünya Kupası’na gidemedik, ancak 2012 Avrupa Şampiyonası’na katılma şansımız çoğalır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder