Spor Hiddink, Juve'ye gidiyor iddiası

Hiddink, Juve'ye gidiyor iddiası

Paylaş
Hiddink, Juve'ye gidiyor iddiası

Rus basını, Türkiye'nin de ilgilendiği Rus Milli Futbol Takımı teknik patronu Gus Hiddink'in Juventus ile görüştüğünü yazdı

Rusya Milli Futbol Takımının teknik direktörü Hiddink hakkında her gün başka iddialar ortaya atılıyor.

Henüz Rusya Futbol Federasyonu'ndan ve Hiddink'in kendi ağzından herhangi net bir ifade çıkmazken, Rus basınında Rusya Milli Takımı için yeni çalıştırıcı aramalarına girildiği, Hiddink de kendini huzursuz hissederek kendine başka bir kulüp aramaya başladığı öne çıkan haberler arasında yer alıyor.

Aralık ayı başında Türk basın yayın organlarında Hiddink'in Milli takımdan ayrılan Fatih Terim'in yerine geçeceği yönünde haberlerin çıktığını belirten Rus basını şimdi ise İtalyan medyasına dayanarak Hiddink'in Juventus takımının başına geçeceğini yazmaya başladı.

Ria Novosti'de yer alan habere göre ise Gus Hiddink'in Milan havaalanında görüldüğü ve yakın bir zamanda Juventus kulübü ile anlaşma imzalayacağı iddia edildi.

Rusya'da kazandığı başarıdan sonra çocuklara ismi verilen, heykelleri dikilen Rusya Milli Takımını çalıştıran Gus Hiddink, Rusya'nın Dünya Kupası futbol karşılaşmalarına gitmeyi son anda kaçırması ve son maçlarda kötü sonuçlar alması üzerine gözden düşmüştü.

MOSKOVA/DHA

Haberin Devamı