Spor Hiddink temkinli, Emre inançlı

Hiddink temkinli, Emre inançlı

Paylaş
Hiddink temkinli, Emre inançlı

A Milli Takım Teknik Direktörü Guss Hiddink, Kazakistan maçı öncesi temkinli konuştu

A Milli Takım Teknik Direktörü Guss Hiddink, Kazakistan maçı öncesi temkinli konuştu. “2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde çok güçlü bir rakibe karşı oynayacağımızı biliyoruz” diyen Hollandalı hoca şunları söyledi: “Bu yüzden maça çok profesyonel bir şekilde hazırlanıyoruz. Kazakistan’ın, Hırvatistan’a karşı oynadığı maçta iyi işler çıkardığını gördük. Ancak takımımız maça çok iyi konsantre olmuş durumda. Elemelere galibiyetle başlamak istiyoruz.”

Haberin Devamı

Hiddink, Galatasaray’da sakatlığı nedeniyle oynamayan Sabri ile ilgili bir soruya da “Sabri’nin çok az bir gribal durumu vardı. Ben de Galatasaray’ın yardımcı antrenörü Neeskens’e ‘Milli takım doktorumuz Sabri’nin oynayamayacağını söylerse geri göndeririz’ dedim. Bu söylediklerim Gökhan Gönül için de geçerli” diye yanıt verdi.

Basın toplantısına katılan milli takım kaptanı Emre Belözoğlu da “Kardeş Kazakistan karşısında kazanmak için elimizden gelen herşeyi sahada yapacağız” dedi. İlk kez A Milli Takım aday kadrosuna çağırılan Bursasporlu Ömer Erdoğan ise çok heyecanlı olduğunu söyledi.