Spor Hido eski takımına acımadı: 111-88

Hido eski takımına acımadı: 111-88

Paylaş
Hido eski takımına acımadı: 111-88

NBA'de Orlando Magic, Phoenix Suns'a 111-88 mağlup etti

Hidayet Türkoğlu, sezon ortasında ayrıldığı takımı karşısında hızlı başladığı karşılaşmada iyi bir performans ortaya koyarak 13 sayı, 7 ribaunt ve 2 asist ile oynadı.

Magic’te "Süpermen" lakaplı yıldız isim Dwight Howard 26 sayı, Baas 17 sayı, Gilbert Arenas 16 sayı, Jameer Nelson ise 14 sayı ile karşılaşmayı tamamladı.

Arizona temsilcisi Phoenix Suns’da ise sakatlığı bulunan tecrübeli Steve Nash’in yokluğunda Aaron Brooks 19 sayı, Orlando Magic’ten transferler Michael Pietrus 14, Martin Gortat da 12 sayı bulabildi.

Phonenix’i farklı mağlup eden Hido’nun takımı Orlando Magic, bu galibiyetle Doğu Konferansı’nda 42 galibiyet ve 25 mağlubiyet ile dördüncü sırada bulunuyor.

NBA’de gecenin diğer karşılaşmalarında Boston Celtics, Milli Basketbolculardan Ersan İlyasova’nın takımı Milwaukee Bucks’ı 87-56’lık skorla farklı mağlup etti.

Semih Erden’in takımı Cleveland Cavaliers ise, yıldız isimlerden Kevin Durant’ın takımı Oklahoma City Thunders’a 95-75’lik skorla mağlup oldu.

İlyasova, antrenmanda takım arkadaşıyla çarpışması sonucu yaşadığı beyin sarsıntısı nedeniyle takımındaki yerini alamazken, Semih Erden de omuzundaki sakatlık yüzünden Cavaliers forması giyemedi.

Haberin Devamı