Spor Hido'ya Phoneix yolu göründü

Hido'ya Phoneix yolu göründü

Paylaş
Hido'ya Phoneix yolu göründü

Toronto Raptors'ta kötü bir sezon geçiren Hidayet Türkoğlu, Phoenix Suns'ta oynayan Leandro Barbosa ile takas edilecek

Kanada’da yayımlanan Globe and Mail gazetesi, geçen yıl beş yıllığına 53 milyon dolara transfer edilen Türkoğlu’nun Barbosa’ya karşılık Phoenix Suns’a verileceğini iddia etti.

Gazete, geçen haftalarda Türkiye’de bir televizyon kanalında artık Raptors’ta oynamak istemediğini söyleyen Hidayet’in de Suns’a sıcak baktığını savundu

Habere göre Phoenix Suns, Hidayet için Barbosa dışında ayrıca 2.7 milyon dolar da para ödeyecek. Globe and Mail gazetesi, geçen sezonun önemli bir bölümünü kenarda geçiren Hidayet Türkoğlu’nun, geçen sezon Toronto’da bir gece kulübünde eğlenirken kendisini görüntüleyen bir kadının elinden zorla cep telefonunu almaya çalıştığı iddiasına da yer verdi.

Gazete bu olaydan sonra Türkoğlu ile takımı arasındaki sürtüşmenin artmaya başladığını belirterek, Hidayet’in daha sonra da grip olduğunu söyleyip antrenmana katılmadığı bir gün Toronto sokaklarında dolaşırken görülmesinin, zaten NBA’daki en formsuz dönemini yaşayan oyuncunun Raptors’la ilişkilerini iyice gerdiğini yazdı.

Haberin Devamı