Dünya Hık demiş Boris'in burnundan düşmüş

Hık demiş Boris'in burnundan düşmüş

Paylaş
Hık demiş Boris'in burnundan düşmüş

İngiliz Daily Mail gazetesi Boris Johnson'ın, sosyetik güzel Helen Macintyre'ın 1 yaşındaki kızı Stephanie'nin babası olabileceğini öne sürdü

Osmanlı Dahiliye Nazırı Ali Kemal’in torunu Boris Johnson (46), 2008’de Londra Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti. İngiliz Daily Mail gazetesi Boris Johnson’ın, sosyetik güzel Helen Macintyre’ın (36) 1 yaşındaki kızı Stephanie’nin babası olabileceğini öne sürdü.

Haberin Devamı

Helen Macintyre geçen yıl kasımda anne olmuştu. Bebeğin, Macintyre’ın esmer sevgilisi Pierre Rolin’e değil de sarışın Boris Johnson’a tıpatıp benzemesi skandal yarattı.

DNA testi yaptırdı

Rolin, beynini kemiren şüpheye dayanamadı ve bebeğin gerçek babası olup olmadığını anlamak için DNA testi yaptırdı. Test sonuçlarını alınca Stephanie’nin babası olmadığını anlayan Rolin, Helen Macintyre’ı terketti. İlk evliliği karısını aldattığı için biten Boris Johnson ikinci karısını da aldattı.

ALİ KEMAL KİMDİR?

Ali Kemal (1869-1922), İkinci Meşrutiyet ve Mütareke döneminde İttihat ve Terakki karşıtı görüşleriyle tanınmış liberal Osmanlı yazar, gazeteci ve siyaset adamı. Damat Ferit Paşa hükümetlerinde Maarif ve Dahiliye nazırlığı yapmış, bu esnada Milli Mücadele aleyhine sert tutumlar göstermiştir. Kurtuluş Savaşı’nın zaferinden sonra İstanbul’da tutuklanarak İzmit’te Nurettin Paşa’ya bağlı askeri birliklerce linç edilmiştir.

Haberin Devamı