Spor Hikmet Karaman'dan istifa sinyali

Hikmet Karaman'dan istifa sinyali

Paylaş
Hikmet Karaman'dan istifa sinyali

Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında Gençlerbirliği sahasında konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 1-0 kazandı. Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Hikmet Karaman istifa sinyalleri verdi

Süper Lig'de zor günler geçiren Çaykur Rizespor'da Hikmet Karaman istifa sinyalleri verdi. Yarın kulüp yönetimiyle görüşüp bir karar vereceğini söyleyen tecrübeli teknik adamın istifa kararı alması bekleniyor. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Gençlerbirliği yenilgisi sonrası yaptığı açıklamada "Bir şeyleri değiştirmek gerekiyor, yönetimle görüşeceğim" dedi.

EĞER İSTİFA EDERSE...


Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Kasımpaşa'ya 3-2 mağlup olan Osmanlıspor'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ve Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Adanaspor mağlubiyetinin ardından görevlerinden istifa etmişlerdi.

Tolunay Kafkas, Adanaspor mağlubiyetinin ardından konuşmasında, "Akhisarlı yöneticileri çok sevdiğim insanlar. Ama artık bir değişikliğin takıma daha sağlıklı olacağını düşünüyoruz. Takımı maalesef istediğimiz seviyeye getiremedik. Oyuncuların hepsine teşekkür ediyorum. Oyuncuların performansını yükseltemiyorsan şikayet etmenin bir anlamı yok. Çok emek sarf ettik, oyuncuların bir kabahati yok. İyi takım yaparsanız iyi sonuç alırsınız. Adanaspor haklı bir galibiyet aldı, tebrik ediyorum" şeklinde konuşmuştu.

Mustafa Reşit Akçay ise, " İyi oynadığımızı düşündüğüm bir maçtı. Mücadele açısından, ölü topla ilgili konsantre sorunumuz hala devam ediyor. Bu ister istemez ruhsal ve fiziksel duruşumuza yaralar veriyor. Bu bizim için sıkıntılar yaratıyor. Oyuncularımı kutluyorum, ellerinden gelenin en iyisin yaptılar. Bazen istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz. Her iki takımı kutluyorum. Şu andan itibarende gelecek sezonla ilgili planlamayı daha iyi yapabilmesi için görevimi bırakmış bulunuyorum" diyerek istifasını açıklamıştı

'ORTADA BİR BAŞARISIZLIK VARSA TEKNİK DİREKTÖR OLARAK ÜSTLENECEĞİZ'

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Gençlerbirliği mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "Kümede kalma adına kaybetmemeliydik. Önemli bir şansı değerlendiremedik" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda Gençlerbirliği’ne 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından müsabakayı değerlendiren Karadeniz ekibinin teknik direktörü Hikmet Karaman, ligde üç maçtır üst üste kaybettiklerini belirterek, "Ortada bir başarısızlık varsa teknik direktör olarak üstleneceğiz" diye konuştu.

'KÜMEDE KALMA ADINA KAYBETMEMELİYDİK'


Gençlerbirliği karşında önemli bir şansı değerlendirmediklerine dikkat çeken Karaman, "Kümede kalma adına kaybetmemeliydik. Önemli bir şansı değerlendiremedik. İlk yarı çok pozisyon yakaladık. İkinci yarı Aydın sağ ayayla mükemmel vurdu. Kornerden top kaleciye gelmese, golü bulsak 1 puan önemli olacaktı. Camia adına hem şanssızlık hem başarısızlık. Üç karşılaşmadır üst üste kaybediyoruz. Ortada bir başarısızlık varsa teknik direktör olarak üstleneceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı