Spor Hikmet Karaman: Galip geldiğimiz için mutluyuz

Hikmet Karaman: Galip geldiğimiz için mutluyuz

Paylaş
Hikmet Karaman: Galip geldiğimiz için mutluyuz

Kayserispor maçın sonrası, Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman galibiyetten dolayı futbolcularını kutladı.

Çok önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Karaman, şöyle konuştu:

"Galip geldiğimiz için mutluyuz. Diğer taraftan da Kayserispor kentin takımı. Rakibimizin de üzüntüsü paylaşıyoruz. Bir şehirde iki takım olmak düşman olmak değil, yarış yapmaktır. Galip gelince de tebrik etmektir. İlk 45 dakika istediğimiz gibi oynamadık. İlk devrenin sonlarına doğru attığımız gol bizi soyunma odasına avantajlı götürdü. Bu durum bizim ikinci yarıya iyi başlamamızı sağladı. 90 dakikaya baktığımız zaman skordan memnunuz ama oyundan memnun değiliz. Zamanla daha iyi olmaya çalışacağız."

Mandjeck de galibiyeti taraftarlara arman ettiklerini ifade ederek, "İyi bir maç çıkardık. Rakibimiz maçın maçlarında oyun kurmamıza izin vermedi. Çok iyi savunma yaptık ve hızlı hücumlara çıktık. Takım arkadaşlarımı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Defans oyuncusu Emre Öztürk ise haklı bir galibiyet aldıklarını dile getirerek, "Rakibimizin baskı kuracağını biliyorduk. Sabırlı oynadık ve bu oyunumuzun sonucunda golleri bulduk. İnşallah galibiyet serilerine devam ederiz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı