Spor Hingis'in dönmeye niyeti yok

Hingis'in dönmeye niyeti yok

Paylaş
Hingis'in dönmeye niyeti yok

Dünya klasmanında bayanların eski 1 numarası, İsviçreli Martina Hingis, profesyonel tenise dönme niyeti olmadığını söyledi

Hingis, Amerikalı Lindsay Davenport ile Almanya’nın başkenti Berlin yakınlarında oynadığı ve 2-0 kazandığı gösteri maçının ardından basına yaptığı açıklamada, tenis oynamaktan hâlâ büyük zevk aldığını, ancak sadece gösteri maçları yapmak istediğini belirtti.

"Tenissiz bir hayatı hayal bile edemediğini" ifade eden 29 yaşındaki Hingis, "Artık her gün antrenman yapmak istemiyorum. Gösteri maçları yapmak istiyorum. ABD’den bu yönde teklifler aldım" dedi.

2007’nin Kasım ayında kokain kullandığının ortaya çıkması üzerine tenisi bıraktığını açıklayan Hingis, dünya klasmanında 209 hafta 1 numarada kalmıştı. 3 kez Avustralya Açık, bir kez Wimbledon, bir kez de ABD Açık şampiyonu olan Martina Hingis’in, 9 kez de çift bayanlar, bir kez de karışık çiftler şampiyonluğunda imzası bulundu.

Sakatlandıktan sonra üst üste geçirdiği ameliyatlar sonrasında, 2003 yılında henüz 23 yaşındayken kortları bırakan Hingis, 2006 yılında raketini yeniden eline aldı. Hingis, dünya klasmanında 6 numaraya kadar yükselebildi

Haberin Devamı