Gündem Hırsız 5. kattan düştü!

Hırsız 5. kattan düştü!

Paylaş
Hırsız 5. kattan düştü!

İzmir'in Güzelyalı Semti'nde hırsızlık için bir apartmana tırmanırken 5'inci kattan düşen 22 yaşındaki B.P., beton zemine çakılarak ağır yaralandı.

Olay, bugün saat 05.30 sıralarında, Mithatpaşa Caddesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. Apartmanın dış cephesindeki yağmur suyu borusuna tutunarak 5’inci kata çıkan B.P., 19 numaralı daireye girdi. Evden yaklaşık bin TL para çaldığı iddia edilen B.P., bu evden çıktıktan sonra bir üst kattaki daireye tırmanmaya çalışırken ev sahipleri tarafından fark edildi. B.P., ev sahibinin bağırması üzerine paniğe kapılarak aşağı inmeye çalışırken, tutunduğu su borusunun kırılmasıyla 5’inci kattan beton zemine düşerek ağır yaralandı, üzerindeki ziynet eşyaları da etrafa saçıldı.

Haberin Devamı

Apartman sakinlerinin durumu bildirmesiyle gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu B.P., ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bu sırada B.P.’nin üzerinden etrafa saçılan ziynet eşyaları polis tarafından kayda alındı. B.P.’nin gece boyunca hangi evlere girdiğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Kaldırıldığı hastanede tedaviye alınan B.P.’nin bilincinin kapalı olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Emrah YILMAZ/İZMİR, (DHA)