Gündem Hırsız baltayı taşa vurdu!

Hırsız baltayı taşa vurdu!

Paylaş
Hırsız baltayı taşa vurdu!

İzmir'de hırsızlık için girdiği evin kime ait olduğunu anlayınca balkondan atlayıp kaçmaya çalıştı ama...

İzmir'in Buca İlçesi'nde hırsızlık için Savaş Cömert'in evine giren 17 yaşındaki H.K., ev sahibinin polis olduğunu anlayınca ikinci kattaki dairenin balkonundan atlayıp kaçmaya çalıştı. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Savaş Cömert, kısa süren kovalamacanın ardından şüpheliyi yakaladı.

Haberin Devamı

Olay, dün saat 20.00 sıralarında, Şirinkapı Mahallesi 1040 Sokak numara 16, daire 2'de meydana geldi. Çeşitli suçlardan poliste kaydı bulunan H.K., ışıkları yanmayan 3 katlı bir apartmanın ikinci katındaki eve girdi. Bu sırada işten çıkan eşini alarak Buca'daki evine dönen polis memuru Savaş Cömert, evin ışıklarının yandığını gördü.

'DUR BEN POLİSİM'

Kapıyı açarak, “Dur ben polisim” diye bağıran Cömert'i gören H.K., panik içerisinde evin balkonundan atlayıp kaçmaya başladı. Polis memuru Savaş Cömert de koşarak şüphelinin peşine düştü.

Cep telefonu ile ‘155 Polis İmdat Hattı’ndan da yardım isteyen Cömert, bir yandan da şüpheliyi kovalamayı sürdürdü. Şüpheliyi yakalamak için Asayiş ekipleri harekete geçerken, Savaş Cömert kovalamaca sonunda evine giren H.K.'yı yakaladı.

Haberin Devamı

Asayiş ekibine teslim edilen H.K. işlemlerinin ardından, yaşı küçük olduğu için Buca Emniyeti Çocuk Bürosu'na teslim edilirken, yıllık izinde olduğu öğrenilen Savaş Cömert, Ufuk Polis Merkezi'ne gelerek şüpheliden şikayetçi oldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Emrah YILMAZ/İZMİR, (DHA)