Türkiye (Son Dakika) Hırsız, camilere dadandı

Hırsız, camilere dadandı

Paylaş
Hırsız, camilere dadandı

Burdur’da bir caminin bağış kutusunu, bir caminin de  güvenlik kamerası monitörünü ve güç  kaynağını çalan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kameriye Camisi’nin bağış kutusunun çalındığı ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, caminin güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Aynı saatlerde Şeyh Sinan Camisi’nin de güvenlik kamerası monitörü ve güç kaynağının çalındığı ihbar edildi.

HIRSIZLIK GÜVENLİK KAMERASINDA


Ekipler, yaptıkları incelemenin ardından her iki hırsızlık olayını da aynı kişinin yaptığını belirledi. Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Bu arada, Kameriye Camisi’ndeki bağış kutusu hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı. Kameriye Camisi Müezzini Halil İpek, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğle namazına geldiğinde girişteki bağış kutusunun yerinde olmadığını fark ettiğini söyledi.


'ÇOK FAZLA PARA YOKTU'


Daha sonra görevli odasına gittiğini ve odanın kapısının zorlandığını gördüklerini kaydeden İpek, "Namazdan sonra polis ekiplerine haber verdik. İncelemelerini yaptılar. Geriye dönük kamerayı izlediğimiz zaman bir şahsın gelip, bağış kutusunu zorlayıp yerinden söktüğünü gördük." dedi. İpek, bağış kutusunda çok fazla para bulunmadığını ifade etti.


Haberin Devamı