Türkiye (Son Dakika) Hırsız kaçarken kalp krizinden öldü

Hırsız kaçarken kalp krizinden öldü

Paylaş
Hırsız kaçarken kalp krizinden öldü

Üsküdar'da, hırsızlık için girdikleri binadan çıkarken karşılaştıkları kadını iterek yaralayan hırsızlardan biri kalp krizi geçirip öldü

4 katlı binanın en üst katındaki bir daireye girerek hırsızlık yapan Kamil Y. (51) ile Mevlüt G. (29), dışarı çıkarlarken binanın girişinde Sadiye Alpullu (60) ile karşılaştı. Alpullu’nun binada ne aradıkları ile ilgili soruları karşısında telaşlanan iki hırsız, yaşlı kadını iterek merdivenlerden düşürdü.

Haberin Devamı

Çığlık atarak yere düşen ve binanın girişindeki basamaklara kafasını çarpan Sadiye Alpullu yaralandı. Alpullu’nun çığlıklarını duyan mahalle sakinleri, kaçmaya başlayan hırsızların peşine düştü.

POLİS MERKEZİNDE YERE YIĞILDI

Bir süre sokaklarda mahalleliyle kovalamaca yaşayan hırsızlardan Kamil Yoksul, bir kahvehaneye girerek izini kaybettirmek istedi. Zanlının kahvehaneye girdiğini fark eden mahalleli de içeri girerek Yoksul’u yakaladı. Evden çaldığı iki cep telefonunu alan mahalleli Kamil Y.’yi darp ettikten sonra polise teslim etti.

Arkadaşından ayrılarak başka yöne kaçan diğer zanlı Mevlüt G. ise bir parkta polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan zanlılar Doğancılar Polis Merkezi’ne götürüldü.

Haberin Devamı

Kamil Y., polis merkezinde kalp krizi geçirerek yere yığıldı. Y., ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorların yaklaşık 45 dakika kalp masajı yaparak hayatta tutmaya çabaladığı Kamil Y., hayatını kaybetti.

Murat DELİKLİTAŞ / İSTANBUL (DHA)