Gündem Hırsız pişman oldu!

Hırsız pişman oldu!

Paylaş
Hırsız pişman oldu!

Hırsız pişman oldu!

Konya’da akülü araba çalarken güvenlik kamerasının görüntülediği üç kişiden biri, olay anının televizyonlarda yayınlanmasının ardından aracı, bir notla birlikte çaldığı yere geri bıraktı.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesindeki bir apartmanda oturan Halil İbrahim Küçük, 5 gün önce çalınan oğluna ait akülü arabanın bu sabah tekrar
yerine bırakıldığını fark etti.

Küçük, aracın içinde, "Kardeşime doğum günü hediyesi olarak arabayı çaldım. Kardeşim akülü arabanın tadını yeterince aldı. Televizyonda izledikten
sonra bu arabayı getirmeye karar verdim" yazılı bir de not buldu. Bunun üzerine apartmandaki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen Küçük, akülü aracın geri getirilişinin yine saniye saniye görüntülendiğini belirledi.

Görüntülerde, beş gün önce aracı asansörden alıp hızla uzaklaşan gencin, aynı hızla arabayı apartmanın giriş kapısına geri bırakarak kaçtığı görülüyor.
Küçük’ün durumu polise bildirmesi üzerine yapılan çalışmada, A.A, S.K. ve M.K. gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Şüpheliler, savcılıkça alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Merkez Selçuklu ilçesinde yaşayan Küçük, oğlu Hüseyin Selim’e doğum günü hediyesi olarak akülü araba almış, akülü araba beş gün önce çalınmıştı. Olayın güvenlik kamerası tarafından görüntülendiğini belirleyen Küçük, söz konusu görüntülerle birlikte polise başvurmuştu.