Gündem Hırsızı adımları ele verdi

Hırsızı adımları ele verdi

Paylaş
Hırsızı adımları ele verdi

Samsun'da 10 ayrı işyerinde meydana gelen hırsızlık soruşturmasında polis, şüpheli 19 yaşındaki Mehmet D.'yi yürüyüşünden tanıyıp, gözaltına aldı

Samsun İlkadım ve Canik ilçelerinde kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından 10 ayrı işyerinde gerçekleştirilen hırsızlık olayı polisi alarma geçirdi.

Girdikleri işyerlerinden çok sayıda sigara, çikolata, hurda malzemesi ve para çalan hırsızları takibe alan polis, olayın meydana geldiği bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

Oluşturulan özel timle yaklaşık 2 aydır çalışmasını sürdüren ekipler, bir işyerinin güvenlik kamerası görüntülerinden cadde üzerinde el arabasıyla yürüyen ancak arkadan görüntülenen, hırsızlık suçundan sabıkalı Mehmet D.’yi yürüyüşünden tanıdı.

Bunun üzerine takip başlatan polis, dün akşam çaldığı hurda malzemeleri satmaya giden Mehmet D.’yi yolda durdurup gözaltına aldı. Mehmet D., ifadesinde suçlamaları kabul ederken, kendisine 17 yaşındaki Y.P. ile 16 yaşındaki U.T. ve aynı yaştaki A.K.'nin de yardımcı olduğunu ileri sürdü.

Bu ifadenin ardından polis 3 kişiyi gözaltına alırken, evlerinde yapılan aramada çok sayıda çalıntı malzeme ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN (DHA)