Dünya Hırsızın eli kesilir, eşcinsel yakılır

Hırsızın eli kesilir, eşcinsel yakılır

Paylaş
Hırsızın eli kesilir, eşcinsel yakılır

İslami eğitim veren özel okullarda, öğrencilere hırsızların ellerinin nasıl kesileceğinin ve Yahudilerin dünyayı ele geçirme planı yaptığının öğretildiği ortaya çıktı

İngiltere genelinde faaliyet gösteren okulun haftasonu eğitimlerine katılan 5 bir kadar öğrenciye okutulan ders kitaplarında, bazı Yahudilerin domuzlara ve maymunlara dönüştüğü ve bazı suçların taşlama yoluyla cezalandırılabileceği anlatılıyor.

HIRSIZIN ÖNCE ELİ SONRA BACAĞI KESİLİR

Altı yaşında çocuklar için hazırlanan kitaplardan birinde, İslam dinine inanmayanın cehennemde yanacağı uyarısı yapılıyor. 15 yaşındaki öğrenciler için hazırlanan ders kitabında ise Şeriat'a karşı gelen hırsızların ilk suçta ellerinin, takip eden suçta da ayaklarının kesileceği anlatılıyor.

Kitapta kesimlerin nasıl yapılması gerektiğini gösteren çizimler de yer alıyor. BBC, 15 yaş için hazırlanan ders kitabında, "Hırsızların ilk suçlarında elleri kesilir, suç işlemeye devam etmeleri halinde ise ayakları kesilir" denilirken, iki çizimle bunun nasıl yapılması gerektiği tarif ediliyor.

EŞCİNSELLİĞİN CEZASI ÖLÜM YA DA UÇURUMDAN ATMA

Homoseksüellik için cezanın ölüm olduğu belirtilirken, cezanın uçurumdan atma, yakma ya da taşlamamı olması gerektiğinde farklı görüşler olduğu da ifade etiliyor.

Bu akşam BBC One'daki Panorama programında, Suudi Arabistan müfredatını okutan 40 özel okulda okutulan kitaplar ayrıntılı bir şekilde ekranlara gelecek. Program, okulların Suudi elçiliğine bağlı olduğunu öne sürerken, elçilik yetkilileri bağlantı iddialarını reddediyor.

Panorama, ayrıca özel İslami okulların internet sitelerinde köktenci düşüncelere yer verdiğine dair örnekler de elde etti. Panorama'nın ders kitaplarını deşifre ettiği okulların İngiltere ve İrlanda'da faaliyet gösteren ve 6-18 yaş arası öğrencilere İslami temelli eğitim veren, Suudi Öğrenciler Kulüpleri ve Okulları adlı şemsiye grup altında birleşen özel okullar oldukları belirtildi.

Haberin Devamı