Türkiye (Son Dakika) Hırsızlara direnen yaşlı adam öldü, eşi ağır yaralandı!

Hırsızlara direnen yaşlı adam öldü, eşi ağır yaralandı!

Paylaş
Hırsızlara direnen yaşlı adam öldü, eşi ağır yaralandı!

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, hırsızlık evine giren 2 kişi, 71 yaşındaki Ayişe Arslan'ın kolundaki altın bilezikleri almaya kalkıştı. Hırsızlar direnen yaşlı kadını önce boğmaya çalıştı ardından bıçakladı. Bu sırada sabah namazından dönen 73 yaşındaki eşi Veli Arslan'ı ise bıçaklayarak öldürdü

Olay, sabah erken saatlerde Hürriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Veli Arslan, sabah saatlerinde yakındaki camiye namaz kılmaya gitti.

Haberin Devamı

İddiaya göre bu sırada Arslan çiftinin tek katlı evine pencereden giren 2 şüpheli, odada uyuyan Ayişe Arslan’ın kolundaki 3 altın bileziği almaya çalıştı. Şüpheliler, bu sırada uyanan ve kendilerine direnen kadını üzerindeki yorganı yüzüne bastırarak boğmaya çalıştı.

Şüpheliler direnen Ayişe Arslan’ı yanlarındaki bıçakla yaşlı kadını yaraladı.

Bu sırada sabah namazını kılarak evine dönen Veli Arslan, girdiği odada eşini bıçaklayan 2 kişi ile karşılaştı.

Şüpheliler, kendilerini görünce bağırarak yardım isteyen Veli Arslan’ı da bıçaklayarak kaçtı.

SÜRÜNEREK EVDEN ÇIKTI...

Bıçakla yaralanan Arslan çifti, sürünerek evden dışarı çıkarak çevreden yardım istedi. Yaşlı çiftin çığlıklarına komşuları ile bu sırada mahallede temizlik yapan işçiler koştu.

Haberin Devamı

Çağırılan ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen çiftten Veli Arslan yolda yaşamını yitirdi, Ayişe Arslan ile yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Yaşamını yitiren Veli Arslan’ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken, olayın yaşandığı evde inceleme yapan polis ise kaçan 2 şüphelinin kimliklerinin saptanarak yakalanması için çalışma başlattı.

Ahmet KORKMAZ / DHA