Türkiye (Son Dakika) Hırsızlığa girdiği evi ateşe verdi

Hırsızlığa girdiği evi ateşe verdi

Paylaş
Hırsızlığa girdiği evi ateşe verdi

Zonguldak'ta hırsızlık için girdiği daireden kamera ve kuru sıkı tabanca çaldıktan sonra korkusundan evi ateşe veren kişi, kısa sürede yakalandı

Alaplı ilçesinde hırsızlık için girdiği daireden, kamera ve kuru sıkı tabanca çaldıktan sonra korkusundan evi ateşe veren kişi, kısa sürede yakalandı. Alaplı ilçesi Al Caddesi Ulukaya apartmanında Sadık Uludağ’a ait evde belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşlar tarafından Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etti.

Yoğun dumana rağmen kısa sürede söndürülen yangında, bir itfaiye eri yoğun dumandan etkilendi. Yangın sonrası başlatılan soruşmada, iş merkezindeki çalışanlar şüphelendikleri bir kişinin eşgalini polise bildirdi. Polis, şüpheliyi kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan Hüseyin Ö.(18)nün polisteki ifadesinde evini yaktığını itiraf ettiği belirtildi. Evden kamera ve kuru sıkı tabanca çaldığı belirtilen şüpheli Hüseyin Ö, yarın adliye çıkarılacak. İçerideki eşyaların yandığı dairede, maddi hasar meydana geldi. Ev sahibi Sadık Uludağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, namaza gittiği sırada evde kimsenin olmadığını belirterek, "Bana telefonla evimin yandığını söylediler. Eve geldiğimde manzarayı görünce şok oldum. Kim ya da kimler yapmış bilmiyorum" dedi.

Haberin Devamı

AA