Mine Ayman Hırslı ve iddialı bir hafta!
HABERİ PAYLAŞ

Hırslı ve iddialı bir hafta!

Merhaba, haftaya Ay’ın Terazi burcundaki etkisi ile sosyal ve zevkimize düşkün bir şekilde başlayabilir, kendimizle daha fazla ilgilenebilir, güzellik ve uyum konularına daha fazla önem verebiliriz. Kişisel bakım yaptırmak ya da alışverişe çıkmak için uygun gündeyiz. Aynı zamanda ilişkilerimizi de güçlendirmek için yeni girişimlerde bulunabiliriz. Ay Terazi burcundayken yeşil ve pembe renkleri enerjimizi artırabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri Ay Akrep burcunda ilerleyecek ve gündemimizdeki konu hakkında tutkumuz artacak. Hırslı ve iddialı olabilir, cesur kararları hayata geçirebiliriz. Aklımıza koyduğumuzu yapabilecek güç ve enerjide olacağız. Ay Akrep burcundayken yeşil, turkuaz ve mavi renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir. Cuma ve cumartesi günleri ise Ay Yay burcunda ilerleyecek ve yeni bilgiler öğrenme isteğimiz artacak. Bu günlerde yeni bir yere seyahat edip yeni yerler keşfedebilir ve insanlarla tanışabiliriz. Aynı zamanda yeni bir eğitime ya da spora da başlayabiliriz. Ay yay burcundayken mavi ve lacivert renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir. 13 Ağustos Cumartesi saat 11:50 itibariyle disiplin gezegeni Satürn Yay burcunda retrosunu bitirip düzgün ilerlemeye başlayacak ve hayatımızın bir alanında sorumluluklarımız artacak. Yeni bir sınavla karşı karşıya kalabilir ve yeni şeyler öğrenerek olgunlaşabiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ: Ciddi bir ruh hali içinde olabilir ve düşüncelerinizdeki değişiklikle etrafınızdaki insanları şaşırtabilirsiniz.

BOĞA: Maddi konular gündeminizde olabilir, özellikle partnerinizin maddi konulardaki vurdum duymaz halleri canınızı çok fazla sıkabilir.

İKİZLER: Kendinizi yeni bir heyecanın içinde bulabilir, yeni bir hobi ya da spora merak sarıp kafanızda stresinizi bu yeni yöntemle dağıtabilirsiniz.

YENGEÇ: İştahınız çok artabilir ve kilo sorunuyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kendinizi yeme içme ile ilgili disipline etmeniz gerekebilir.

ASLAN: Enerjinizin ve çekiciliğinizin arttığı bu günlerde beğenilen ve aranan kişi olmanın tadını çıkartabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Maddi konularda yaşadığınız sıkıntılardan bu günlerde kurtulabilir, beklediğiniz desteği görebilir ve rahatlama yaşayabilirsiniz.

TERAZİ: Kendine döneceğiniz bu hafta çok fazla harcama yapabilir ve lüksünüze düşkün olabilirsiniz. Keyfe keder birçok isteğinizi hayata geçirebilirsiniz.

AKREP: Aklınıza koyduğunuz bir konuyu bu hafta hayata geçiriyor ve başarınızla dikkatleri üzerinize çekmeyi başarıyorsunuz, çok konuşulabilirsiniz.

YAY: Sorumluluklarınızın üzerinize çok fazla geleceği bu hafta rahatlamak için spor, doğa yürüyüşü, meditasyon ya da deniz seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

OĞLAK: Sevdiklerinizle beraber çok fazla vakit geçireceğiniz bu hafta onlara jestler yapabilir ve maddi konuları çok fazla umursamadan hareket edebilirsiniz.

KOVA: Duyacağınız bir haberle içiniz içinizi yiyebilir ve bir konuda harekete geçmek için plan yapabilirsiniz. Cesur olup tutkunuzu gösterebilirsiniz.

BALIK: Çok fazla konuşmak zorunda kalacağınız bu hafta birçok kişiye bir konuda laf anlatmak zorunda kalabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara dikkat!

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder