Gündem 'Hızlı servis yapayım' derken canından oluyordu!

'Hızlı servis yapayım' derken canından oluyordu!

Paylaş
'Hızlı servis yapayım' derken canından oluyordu!

Antalya'da bir fast food firmasında motosikletli kurye olarak çalışan Burak Nuray, servis için gittiği apartmanın korkuluklarından atlamak isterken dengesini kaybetti. Koluna saplanan demir korkuluktan itfaiye tarafından kurtarılan genç hastaneye kaldırıldı

Antalya'da siparişi vermek için yola çıkan fast food firmasının motosikletli kuryesi Burak Nuray, motosikletini sitenin dışına park etti. Bahçe kapısının açılmaması üzerine duvardan atlamak isterken dengesini kaybeden genç, korkulukların üzerine düştü. Demir korkuluğun sırtını yırtıp sağ koluna saplanmasıyla duvarda asılı kalan Nuray, bağırarak yardım istedi.

Haberin Devamı

Site sakinleri tarafından fark edilen genç için olay yerine ambulans ve itfaiye çağırıldı. Gencin asılı kaldığı korkulukları kesen itfaiye ekipleri yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından Burak Nuray’ı kurtardı. Ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne götürülen Nuray vücuduna saplanan demirin çıkarılması için ameliyata alındı. Olay yerinde inceleme yapan polis görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu.

Yusuf ÜNAL/ANTALYA, (DHA)